Please use this identifier to cite or link to this item: http://elib.hduht.edu.ua/jspui/handle/123456789/605
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorКучерук, Зіновія Іванівна-
dc.contributor.authorПостнова, Ольга Миколаївна-
dc.contributor.authorГалич, Анна Олександрівна-
dc.date.accessioned2016-10-28T10:20:27Z-
dc.date.available2016-10-28T10:20:27Z-
dc.date.issued2015-
dc.identifier.citationКучерук, З.І. Дослідження властивостей знежиреного термічно обробленого борошна амаранту / З.І. Кучерук, О.М. Постнова, А.О. Галич // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства та торгівлі: зб. наук. пр. / відпов. ред. О.І. Черевко.- Харків: ХДУХТ, 2015. - Вип.1(21). - C. 275-283.ru_RU
dc.identifier.issn2312-3990-
dc.identifier.urihttp://elib.hduht.edu.ua/jspui/handle/123456789/605-
dc.description.abstractДосліджено властивості знежиреного борошна амаранту термічно обробленого за різних температур. Установлено, що під час обробки за температур 120 і 140 ° С протягом 10-40 хв борошно набуває кольору від кремового до світло-коричневого та горіхового аромату. Збільшення температури та тривалості обробки борошна призводить до зменшення вологості та зниження жирозв’язуючої та водопоглинальної здатностейru_RU
dc.publisherХарків: ХДУХТru_RU
dc.relation.ispartofseriesПрогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі; 1(21)-
dc.subjectборошно амарантуru_RU
dc.subjectтермічна обробкаru_RU
dc.subjectвологістьru_RU
dc.subjectжирозв’язуюча здатністьru_RU
dc.subjectводопоглинальна здатністьru_RU
dc.subjectбезглютенові продуктиru_RU
dc.subjectamaranth flourru_RU
dc.subjectheat treatmentru_RU
dc.subjectmoistureru_RU
dc.subjectfat-bindingru_RU
dc.subjectwater-absorbing abilitiesru_RU
dc.subjectglutenless productsru_RU
dc.titleДослідження властивостей знежиреного термічно обробленого борошна амарантуru_RU
dc.typeArticleru_RU
Appears in Collections:Вип. 21. - 2015 (тех.)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
sec3-t-2015-1-8.pdf366,1 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.