Please use this identifier to cite or link to this item: http://elib.hduht.edu.ua/jspui/handle/123456789/606
Title: Безпечність нових борошняних виробів на основі пророщеного зерна пшениці
Authors: Кравченко, Михайло Федорович
Криворучко, Мирослав Юрійович
Антоненко, Артем Васильович
Keywords: пророщування
борошно
карагінан
тісто
вироби
органолептичний
безпечність
germination
flour
carrageenan
dough
products
organoleptic
safety
Issue Date: 2014
Publisher: Харків: ХДУХТ
Citation: Кравченко М.Ф. Безпечність нових борошняних виробів на основі пророщеного зерна пшениці / М.Ф. Кравченко, М.Ю. Криворучко, А.В. Антоненко // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі: зб. наук. пр. / відпов. ред. О.І. Черевко. - Харків: ХДУХТ, 2014. - Вип. 1(19). - C. 51-58
Series/Report no.: Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі; 1(19)
Abstract: Відображено результати досліджень органолептичних показників і показників безпечності нових борошняних виробів на основі борошна із зерна пшениці, пророщеного у розчині морської харчової солі. Визначено, що органолептична оцінка нових виробів знаходиться на рівні контролю. Доведено, що показники безпечності як контрольних, так і розроблених виробів протягом установлених термінів зберігання не перевищують допустимих санітарних норм.
URI: http://elib.hduht.edu.ua/jspui/handle/123456789/606
ISSN: 2312-3990
Appears in Collections:Вип. 19. - 2014 (тех.)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
8.pdf236,83 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.