Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://elib.hduht.edu.ua/jspui/handle/123456789/606
Название: Безпечність нових борошняних виробів на основі пророщеного зерна пшениці
Авторы: Кравченко, Михайло Федорович
Криворучко, Мирослав Юрійович
Антоненко, Артем Васильович
Ключевые слова: пророщування
борошно
карагінан
тісто
вироби
органолептичний
безпечність
germination
flour
carrageenan
dough
products
organoleptic
safety
Дата публикации: 2014
Издательство: Харків: ХДУХТ
Библиографическое описание: Кравченко М.Ф. Безпечність нових борошняних виробів на основі пророщеного зерна пшениці / М.Ф. Кравченко, М.Ю. Криворучко, А.В. Антоненко // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі: зб. наук. пр. / відпов. ред. О.І. Черевко. - Харків: ХДУХТ, 2014. - Вип. 1(19). - C. 51-58
Серия/номер: Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі; 1(19)
Краткий осмотр (реферат): Відображено результати досліджень органолептичних показників і показників безпечності нових борошняних виробів на основі борошна із зерна пшениці, пророщеного у розчині морської харчової солі. Визначено, що органолептична оцінка нових виробів знаходиться на рівні контролю. Доведено, що показники безпечності як контрольних, так і розроблених виробів протягом установлених термінів зберігання не перевищують допустимих санітарних норм.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): http://elib.hduht.edu.ua/jspui/handle/123456789/606
ISSN: 2312-3990
Располагается в коллекциях:Вип. 19. - 2014 (тех.)

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
8.pdf236,83 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.