Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://elib.hduht.edu.ua/jspui/handle/123456789/608
Название: Обґрунтування економічної доцільності використання напівфабрикатів білково-вуглеводних
Авторы: Дейниченко, Григорій Вікторович
Золотухіна, Інна Василівна
Сефіханова, Катерина Анатоліївна
Гончарова, Карина Максиміліанівна
Ключевые слова: білково-вуглеводна молочна сировина
напівфабрикат
морква
гарбуз
економічний ефект
protein and carbohydrate raw milk
semi-finished product
carrot
pumpkin
economic effect
Дата публикации: 2015
Издательство: Харків: ХДУХТ
Библиографическое описание: Обґрунтування економічної доцільності використання напівфабрикатів білково-вуглеводних / Г.В. Дейниченко, І.В. Золотухіна, К.А. Сефіханова, К.М. Гончарова // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі: зб. наук. пр. / відпов. ред. О.І. Черевко. - Харків: ХДУХТ, 2015. - Вип. 2(22). - С.82-93.
Серия/номер: Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі; 2 (22)
Краткий осмотр (реферат): Розглянуто питання розробки технологій напівфабрикатів білково-вуглеводних із додаванням пюре з овочів. Практичне впровадження розроблених напівфабрикатів спричинило необхідність розрахунку економічних показників, що підтверджують отримання економічного ефекту за умови їх використання. На підставі цих розрахунків зроблено висновок про доцільність виробництва напівфабрикатів НБВМ та НБВГ і використання їх для виготовлення кулінарної продукції в закладах ресторанного господарстваю.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): http://elib.hduht.edu.ua/jspui/handle/123456789/608
ISSN: 2312-3990
Располагается в коллекциях:Вип. 22. - 2015 (тех.)

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
sec2-t-2015-2-1.pdf351,96 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.