Please use this identifier to cite or link to this item: http://elib.hduht.edu.ua/jspui/handle/123456789/608
Title: Обґрунтування економічної доцільності використання напівфабрикатів білково-вуглеводних
Authors: Дейниченко, Григорій Вікторович
Золотухіна, Інна Василівна
Сефіханова, Катерина Анатоліївна
Гончарова, Карина Максиміліанівна
Keywords: білково-вуглеводна молочна сировина
напівфабрикат
морква
гарбуз
економічний ефект
protein and carbohydrate raw milk
semi-finished product
carrot
pumpkin
economic effect
Issue Date: 2015
Publisher: Харків: ХДУХТ
Citation: Обґрунтування економічної доцільності використання напівфабрикатів білково-вуглеводних / Г.В. Дейниченко, І.В. Золотухіна, К.А. Сефіханова, К.М. Гончарова // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі: зб. наук. пр. / відпов. ред. О.І. Черевко. - Харків: ХДУХТ, 2015. - Вип. 2(22). - С.82-93.
Series/Report no.: Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі; 2 (22)
Abstract: Розглянуто питання розробки технологій напівфабрикатів білково-вуглеводних із додаванням пюре з овочів. Практичне впровадження розроблених напівфабрикатів спричинило необхідність розрахунку економічних показників, що підтверджують отримання економічного ефекту за умови їх використання. На підставі цих розрахунків зроблено висновок про доцільність виробництва напівфабрикатів НБВМ та НБВГ і використання їх для виготовлення кулінарної продукції в закладах ресторанного господарстваю.
URI: http://elib.hduht.edu.ua/jspui/handle/123456789/608
ISSN: 2312-3990
Appears in Collections:Вип. 22. - 2015 (тех.)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
sec2-t-2015-2-1.pdf351,96 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.