Please use this identifier to cite or link to this item: http://elib.hduht.edu.ua/jspui/handle/123456789/609
Title: Дослідження властивостей сучасної рибної сировини та розробка технології фірмових рибних страв
Authors: Юрченко, Світлана Леонідівна
Keywords: риба
сировина
втрати
напівфабрикат
технологія
страви
fish
raw materials
rubbed
half-finished product
technology
meals
Issue Date: 2014
Publisher: Харків: ХДУХТ
Citation: Юрченко С.Л. Дослідження властивостей сучасної рибної сировини та розробка технології фірмових рибних страв у нутрієнтах циклових раціонів / С.Л. Юрченко // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі: зб. наук. пр. / відпов. ред. О.І. Черевко. - Харків: ХДУХТ, 2014. - Вип. 1(19). - C.58-64.
Series/Report no.: Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі; 1(19)
Abstract: Досліджено технологічні властивості сучасної рибної сировини, яка широко представлена на ринку України та користується попитом у споживачів. Встановлено величину втрат під час механічної кулінарної обробки рибної сировини та запропоновано оптимальні способи її теплової обробки. Результати отриманих робіт покладено за основу розробки рецептур фірмових страв із риби та технологічного процесу їх виробництва.
URI: http://elib.hduht.edu.ua/jspui/handle/123456789/609
ISSN: 2312-3990
Appears in Collections:Вип. 19. - 2014 (тех.)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
9.pdf226,51 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.