Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://elib.hduht.edu.ua/jspui/handle/123456789/609
Название: Дослідження властивостей сучасної рибної сировини та розробка технології фірмових рибних страв
Авторы: Юрченко, Світлана Леонідівна
Ключевые слова: риба
сировина
втрати
напівфабрикат
технологія
страви
fish
raw materials
rubbed
half-finished product
technology
meals
Дата публикации: 2014
Издательство: Харків: ХДУХТ
Библиографическое описание: Юрченко С.Л. Дослідження властивостей сучасної рибної сировини та розробка технології фірмових рибних страв у нутрієнтах циклових раціонів / С.Л. Юрченко // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі: зб. наук. пр. / відпов. ред. О.І. Черевко. - Харків: ХДУХТ, 2014. - Вип. 1(19). - C.58-64.
Серия/номер: Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі; 1(19)
Краткий осмотр (реферат): Досліджено технологічні властивості сучасної рибної сировини, яка широко представлена на ринку України та користується попитом у споживачів. Встановлено величину втрат під час механічної кулінарної обробки рибної сировини та запропоновано оптимальні способи її теплової обробки. Результати отриманих робіт покладено за основу розробки рецептур фірмових страв із риби та технологічного процесу їх виробництва.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): http://elib.hduht.edu.ua/jspui/handle/123456789/609
ISSN: 2312-3990
Располагается в коллекциях:Вип. 19. - 2014 (тех.)

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
9.pdf226,51 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.