Please use this identifier to cite or link to this item: http://elib.hduht.edu.ua/jspui/handle/123456789/61
Title: Нові технічні рішення в проектуванні обладнання для теплової обробки харчової сировини. У 3 ч. Ч.2. Використання електроконтактного нагрівання в процесах жарення кулінарної продукції. Монографія.
Authors: Черевко, Олександр Іванович
Михайлов, Валерій Михайлович
Бабкіна, Ірина Володимирівна
Шевченко, Андрій Олександрович
Дьяков, Олександр Георгійович
Keywords: електроконтактне нагрівання
жарільні апарати
теплове обладнання
процеси жаріння
кулінарна продукція
Issue Date: 2012
Publisher: Харків: ХДУХТ
Citation: Нові технічні рішення в проектуванні обладнання для теплової обробки харчової сировини. У 3 ч.: монографія. Ч.2. Використання електроконтактного нагрівання в процесах жарення кулінарної продукції / О.І. Черевко, В.М. Михайлов, І.В. Бабкіна та ін.; за заг. ред. О. І. Черевка, В.М. Михайлова. – Харків: ХДУХТ, 2012. – 151 с.
Abstract: У мографії досліджено інтенсифікацію процесів жарення кулінарної продукції шляхом використання електроконтактного нагрівання. в основу роботи покладено ідею комбінування поверхневих методів нагрівання з ЕКН.
У мографії досліджено інтенсифікацію процесів жарення кулінарної продукції шляхом використання електроконтактного нагрівання. в основу роботи покладено ідею комбінування поверхневих методів нагрівання з ЕКН.
URI: http://elib.hduht.edu.ua/jspui/handle/123456789/61
Appears in Collections:Монографії, навчальні посібники (КПААХВ) 2

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
ек.223260 Монографія ЕКН.pdf6,18 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.