Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://elib.hduht.edu.ua/jspui/handle/123456789/610
Название: Актуальність використання рослинної сировини для виробництва слабоалкогольних напоїв
Авторы: Пенкіна, Наталія Михайлівна
Татар, Лариса Василівна
Ключевые слова: сировина
бродіння
якість
екстракт
напої
raw materials
fermentation extract
quality
drinks
Дата публикации: 2015
Издательство: Харків: ХДУХТ
Библиографическое описание: Пенкіна, Н.М. Актуальність використання рослинної сировини для виробництва слабоалкогольних напоїв/ Н.М. Пенкіна, Л.В. Татар // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі: зб. наук. пр. / відпов. ред. О.І. Черевко.- Харків: ХДУХТ, 2015. - Вип.1(21). - C. 291-299.
Серия/номер: Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі; 1(21)
Краткий осмотр (реферат): Установлено доцільність використання натуральної сировини та екстрактів на її основі для виробництва слабоалкогольних напоїв. Детально розглянуто хімічний склад та антиоксидантні властивості запропонованої рослинної сировини
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): http://elib.hduht.edu.ua/jspui/handle/123456789/610
ISSN: 2312-3990
Располагается в коллекциях:Вип. 21. - 2015 (тех.)

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
sec3-t-2015-1-10.pdf280,88 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.