Please use this identifier to cite or link to this item: http://elib.hduht.edu.ua/jspui/handle/123456789/610
Title: Актуальність використання рослинної сировини для виробництва слабоалкогольних напоїв
Authors: Пенкіна, Наталія Михайлівна
Татар, Лариса Василівна
Keywords: сировина
бродіння
якість
екстракт
напої
raw materials
fermentation extract
quality
drinks
Issue Date: 2015
Publisher: Харків: ХДУХТ
Citation: Пенкіна, Н.М. Актуальність використання рослинної сировини для виробництва слабоалкогольних напоїв/ Н.М. Пенкіна, Л.В. Татар // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі: зб. наук. пр. / відпов. ред. О.І. Черевко.- Харків: ХДУХТ, 2015. - Вип.1(21). - C. 291-299.
Series/Report no.: Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі; 1(21)
Abstract: Установлено доцільність використання натуральної сировини та екстрактів на її основі для виробництва слабоалкогольних напоїв. Детально розглянуто хімічний склад та антиоксидантні властивості запропонованої рослинної сировини
URI: http://elib.hduht.edu.ua/jspui/handle/123456789/610
ISSN: 2312-3990
Appears in Collections:Вип. 21. - 2015 (тех.)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
sec3-t-2015-1-10.pdf280,88 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.