Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://elib.hduht.edu.ua/jspui/handle/123456789/611
Название: Технологія пюреподібних страв на основі сочевиці
Авторы: Атанасова, Віта Вікторівна
Ключевые слова: сочевиця
білок
пюреподібні маси
органолептичні показники
lentil
protein
puree mass
organoleptic characteristics
Дата публикации: 2015
Издательство: Харків: ХДУХТ
Библиографическое описание: Атанасова, В.В. Технологія пюреподібних страв на основі сочевиці / В.В. Атанасова // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі: зб. наук. пр. / відпов. ред. О.І. Черевко.- Харків: ХДУХТ, 2015. - Вип.1(21). - C. 299-307.
Серия/номер: Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі; 1(21)
Краткий осмотр (реферат): Науково обґрунтовано і розроблено технологію пюреподібних страв із зерен сочевиці. Показано, що для надання продукту повноти смаку застосовано комбіновану обробку сочевиці (пророщування та екструдування), що дозволило підвищити масову частку сухих речовин у готовому продукті та його смакові властивості. Визначено найкращий композиційний склад сочевиці для супу-пюре «Здоров’Я» (пророщене зерно – 70% , екструдат – 30% ) та розроблено технологію його виготовлення
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): http://elib.hduht.edu.ua/jspui/handle/123456789/611
ISSN: 2312-3990
Располагается в коллекциях:Вип. 21. - 2015 (тех.)

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
sec3-t-2015-1-11.pdf381,67 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.