Please use this identifier to cite or link to this item: http://elib.hduht.edu.ua/jspui/handle/123456789/611
Title: Технологія пюреподібних страв на основі сочевиці
Authors: Атанасова, Віта Вікторівна
Keywords: сочевиця
білок
пюреподібні маси
органолептичні показники
lentil
protein
puree mass
organoleptic characteristics
Issue Date: 2015
Publisher: Харків: ХДУХТ
Citation: Атанасова, В.В. Технологія пюреподібних страв на основі сочевиці / В.В. Атанасова // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі: зб. наук. пр. / відпов. ред. О.І. Черевко.- Харків: ХДУХТ, 2015. - Вип.1(21). - C. 299-307.
Series/Report no.: Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі; 1(21)
Abstract: Науково обґрунтовано і розроблено технологію пюреподібних страв із зерен сочевиці. Показано, що для надання продукту повноти смаку застосовано комбіновану обробку сочевиці (пророщування та екструдування), що дозволило підвищити масову частку сухих речовин у готовому продукті та його смакові властивості. Визначено найкращий композиційний склад сочевиці для супу-пюре «Здоров’Я» (пророщене зерно – 70% , екструдат – 30% ) та розроблено технологію його виготовлення
URI: http://elib.hduht.edu.ua/jspui/handle/123456789/611
ISSN: 2312-3990
Appears in Collections:Вип. 21. - 2015 (тех.)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
sec3-t-2015-1-11.pdf381,67 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.