Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://elib.hduht.edu.ua/jspui/handle/123456789/612
Название: Гідроструминне водополімерне pозрізання заморожених харчових продуктів
Авторы: Дейниченко, Григорій Вікторович
Погребняк, Андрій Володимирович
Ключевые слова: полімерний розчин
харчові продукти
поліeтиленоксид
швидкість
градієнт швидкості
деформаційні ефекти
polymer solution
foodstuff
polyethyleneoxide
velocity
hydrodynamic field
velocity gradient
deformation effects
Дата публикации: 2015
Издательство: Харків: ХДУХТ
Библиографическое описание: Дейниченко, Г.В. Гідроструминне водополімерне pозрізання заморожених харчових продуктів / Г.В. Дейниченко, А.В. Погребняк // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі: зб. наук. пр. / відпов. ред. О.І. Черевко. - Харків: ХДУХТ, 2015. - Вип. 2(22). - С.94-102.
Серия/номер: Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі; 2 (22)
Краткий осмотр (реферат): Експериментально доведено, що використання як робочої рідини водних розчинів поліетиленоксиду під час розрізання заморожених харчових продуктів суттєво підвищує ефективність процесу гідрорізання та якість поверхні розрізу. Отримані закономірності поведінки макромолекул за умови течії з поздовжнім градієнтом швидкості й ефекти пружних деформацій, що проявляються при цьому, мають визначальне значення в розумінні механізму аномально високої ріжучої здатності водополімерного струменя.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): http://elib.hduht.edu.ua/jspui/handle/123456789/612
ISSN: 2312-3990
Располагается в коллекциях:Вип. 22. - 2015 (тех.)

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
sec2-t-2015-2-2.pdf1,44 MBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.