Please use this identifier to cite or link to this item: http://elib.hduht.edu.ua/jspui/handle/123456789/614
Title: Дослідження перетравлюваності вуглеводів безбілкового хліба в умовах іn vitro
Authors: Цуканова, Олена Сергіївна
Кучерук, Зіновія Іванівна
Keywords: безбілковий хліб
вуглеводи
перетравлюваність
in vitro
non-protein bread
carbohydrates
digestibility
Issue Date: 2014
Publisher: Харків: ХДУХТ
Citation: Цуканова, О.С. Дослідження перетравлюваності вуглеводів безбілкового хліба в умовах іn vitro / О.С. Цуканова, З.І. Кучерук // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі: зб. наук. пр. / відпов. ред. О.І. Черевко. - Харків: ХДУХТ, 2014. - Вип. 1(19). - C. 65-72.
Series/Report no.: Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі; 1(19)
Abstract: Досліджено перетравлюваність вуглеводів (крохмалю) безбілкового хліба в умовах in vitro. Встановлено, що вуглеводи безбілкового хліба перетравлюються повільніше, ніж вуглеводи хліба з пшеничного борошна, що є позитивним у безбілковій дієті, оскільки знижується вуглеводне навантаження на організм. Цей ефект досягається за рахунок використання кукурудзяного крохмалю, який більш стійкий до дії ферментів і гірше перетравлюється під дією травних соків людини.
URI: http://elib.hduht.edu.ua/jspui/handle/123456789/614
ISSN: 2312-3990
Appears in Collections:Вип. 19. - 2014 (тех.)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
10.pdf245,11 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.