Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://elib.hduht.edu.ua/jspui/handle/123456789/615
Название: Analytical characteristics of modern processes water treatment
Другие названия: Аналітичний огляд сучасних процесів водопідготовки та водоочищення
Авторы: Дейниченко, Григорій Вікторович
Мазняк, Захар Олександрович
Гузенко, Василь Володимирович
Даниленко, Володимир Олександрович
Deynichenko, Gregory
Mazniak, Zakhar
Guzenko, Vasiliy
Danilenko, Vladimir
Ключевые слова: вода
процес
мембрана
розділення
очищення
підготовка
water
process
membrane
filtration
treatment
purification
Дата публикации: 2015
Издательство: Харків: ХДУХТ
Библиографическое описание: Аналітичний огляд сучасних процесів водопідготовки та водоочищення / Г.В. Дейниченко, З.О. Мазняк, В.В. Гузенко, В.О. Даниленко // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі: зб. наук. пр. / відпов. ред. О.І. Черевко. - Харків: ХДУХТ, 2015. - Вип. 2(22). - С.103-113.- Англ.
Серия/номер: Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі; 2 (22)
Краткий осмотр (реферат): Висвітлено існуючі процеси водопідготовки та водоочищення для харчової промисловості. Подано характеристику різних способів традиційної і мембранної підготовки та очищення води для харчової промисловості. Визначено переваги застосування мембранних процесів водопідготовки та водоочищення в різних галузях харчової промисловості. Запропоновано способи використання мембранних процесів із метою розробки енергозберігаючих технологій водопідготовки та водоочищення.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): http://elib.hduht.edu.ua/jspui/handle/123456789/615
ISSN: 2312-3990
Располагается в коллекциях:Вип. 22. - 2015 (тех.)

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
sec2-t-2015-2-3.pdf320,24 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.