Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://elib.hduht.edu.ua/jspui/handle/123456789/616
Название: Розробка ультразвукового способу очищення ставкової риби від луски
Авторы: Постнов, Геннадій Михайлович
Червоний, Віталій Миколайович
Зубрєв, Антон Сергійович
Ключевые слова: спосіб
очищення
риба
ультразвук
луска
cleaning
method
fish
ultrasound
scales
Дата публикации: 2014
Издательство: Харків: ХДУХТ
Библиографическое описание: Постнов Г.М. Розробка ультразвукового способу очищення ставкової риби від луски / Г.М. Постнов, В.М. Червоний, А.С. Зубрєв // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі: зб. наук. пр. / відпов. ред. О.І. Черевко. - Харків: ХДУХТ, 2014. - Вип. 2(20). - C.134-141.
Серия/номер: Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі; 2(20)
Краткий осмотр (реферат): Проведено аналіз сучасного стану процесів та апаратів для переробки ставкової риби. Реалізація результатів дозволяє впровадити комплексну технологію переробки ставкової риби, видалення луски та використання шкіри риб під час виробництва шкіргалантерейних виробів.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): http://elib.hduht.edu.ua/jspui/handle/123456789/616
ISSN: 2312-3990
Располагается в коллекциях:Вип. 20. - 2014 (тех.)

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
15.pdf309,82 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.