Please use this identifier to cite or link to this item: http://elib.hduht.edu.ua/jspui/handle/123456789/616
Title: Розробка ультразвукового способу очищення ставкової риби від луски
Authors: Постнов, Геннадій Михайлович
Червоний, Віталій Миколайович
Зубрєв, Антон Сергійович
Keywords: спосіб
очищення
риба
ультразвук
луска
cleaning
method
fish
ultrasound
scales
Issue Date: 2014
Publisher: Харків: ХДУХТ
Citation: Постнов Г.М. Розробка ультразвукового способу очищення ставкової риби від луски / Г.М. Постнов, В.М. Червоний, А.С. Зубрєв // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі: зб. наук. пр. / відпов. ред. О.І. Черевко. - Харків: ХДУХТ, 2014. - Вип. 2(20). - C.134-141.
Series/Report no.: Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі; 2(20)
Abstract: Проведено аналіз сучасного стану процесів та апаратів для переробки ставкової риби. Реалізація результатів дозволяє впровадити комплексну технологію переробки ставкової риби, видалення луски та використання шкіри риб під час виробництва шкіргалантерейних виробів.
URI: http://elib.hduht.edu.ua/jspui/handle/123456789/616
ISSN: 2312-3990
Appears in Collections:Вип. 20. - 2014 (тех.)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
15.pdf309,82 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.