Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://elib.hduht.edu.ua/jspui/handle/123456789/621
Название: Use of dihydroquercetine in alcohol-free beverages
Другие названия: Використання дигідрокверцетину в безалкогольних напоях
Авторы: Михайлов, Валерій Михайлович
Маяк, Ольга Анатоліївна
Сардаров, Азіз Мурадович
Mykhailov, Valeriy
Mayak, Olga
Sardarov, Aziz
Ключевые слова: енергетичні безалкогольні напої
дигідрокверцетин
антиоксидант
кофеїн
таурин
гуарана
energetic alcohol-free beverages
dihydroquercetine
antioxidant
caffeine
taurine
guarana
Дата публикации: 2015
Издательство: Харків: ХДУХТ
Библиографическое описание: Михайлов, В.М. Використання дигідрокверцетину в безалкогольних напоях / В.М. Михайлов, О.А. Маяк, А.М. Сардаров // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі: зб. наук. пр. / відпов. ред. О.І. Черевко. - Харків: ХДУХТ, 2015. - Вип. 2(22). - С.147-155.- Англ.
Серия/номер: Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі; 2 (22)
Краткий осмотр (реферат): Розглянуто сучасний ринок енергетичних напоїв. Описано основні компоненти, що входять до їх складу. Визначено можливі користь та шкоду для організму людини від уживання цієї продукції. Запропоновано в рецептурах напоїв використовувати як полівітамінний засіб дигідрокверцетин. Це дрібнокристалічний аморфний порошок від світло-жовтого до жовтого кольору, без запаху, із гіркуватим смаком, що виявляє якості антиоксиданту. Описано результати експериментів із розчинності дигідрокверцетину, надано рекомендації щодо введення цього компонента в безалкогольні напої.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): http://elib.hduht.edu.ua/jspui/handle/123456789/621
ISSN: 2312-3990
Располагается в коллекциях:Вип. 22. - 2015 (тех.)

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
sec3-t-2015-2-1.pdf298,8 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.