Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://elib.hduht.edu.ua/jspui/handle/123456789/621
Полная запись метаданных
Поле DCЗначениеЯзык
dc.contributor.authorМихайлов, Валерій Михайлович-
dc.contributor.authorМаяк, Ольга Анатоліївна-
dc.contributor.authorСардаров, Азіз Мурадович-
dc.contributor.authorMykhailov, Valeriy-
dc.contributor.authorMayak, Olga-
dc.contributor.authorSardarov, Aziz-
dc.date.accessioned2016-10-28T13:08:32Z-
dc.date.available2016-10-28T13:08:32Z-
dc.date.issued2015-
dc.identifier.citationМихайлов, В.М. Використання дигідрокверцетину в безалкогольних напоях / В.М. Михайлов, О.А. Маяк, А.М. Сардаров // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі: зб. наук. пр. / відпов. ред. О.І. Черевко. - Харків: ХДУХТ, 2015. - Вип. 2(22). - С.147-155.- Англ.ru_RU
dc.identifier.issn2312-3990-
dc.identifier.urihttp://elib.hduht.edu.ua/jspui/handle/123456789/621-
dc.description.abstractРозглянуто сучасний ринок енергетичних напоїв. Описано основні компоненти, що входять до їх складу. Визначено можливі користь та шкоду для організму людини від уживання цієї продукції. Запропоновано в рецептурах напоїв використовувати як полівітамінний засіб дигідрокверцетин. Це дрібнокристалічний аморфний порошок від світло-жовтого до жовтого кольору, без запаху, із гіркуватим смаком, що виявляє якості антиоксиданту. Описано результати експериментів із розчинності дигідрокверцетину, надано рекомендації щодо введення цього компонента в безалкогольні напої.ru_RU
dc.language.isoen-
dc.publisherХарків: ХДУХТru_RU
dc.relation.ispartofseriesПрогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі; 2 (22)-
dc.subjectенергетичні безалкогольні напоїru_RU
dc.subjectдигідрокверцетинru_RU
dc.subjectантиоксидантru_RU
dc.subjectкофеїнru_RU
dc.subjectтауринru_RU
dc.subjectгуаранаru_RU
dc.subjectenergetic alcohol-free beveragesru_RU
dc.subjectdihydroquercetineru_RU
dc.subjectantioxidantru_RU
dc.subjectcaffeineru_RU
dc.subjecttaurineru_RU
dc.subjectguaranaru_RU
dc.titleUse of dihydroquercetine in alcohol-free beverages-
dc.title.alternativeВикористання дигідрокверцетину в безалкогольних напоях-
dc.typeArticleru_RU
Располагается в коллекциях:Вип. 22. - 2015 (тех.)

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
sec3-t-2015-2-1.pdf298,8 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.