Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://elib.hduht.edu.ua/jspui/handle/123456789/623
Название: Напрями реформування галузі рибного господарства України
Авторы: Сидоренко, Олена Володимирівна
Коротецький, Василь Павлович
Боліла, Надія Олександрівна
Ключевые слова: продовольча безпека
сталий розвиток
галузь рибного господарства
food security
stable development
fishing industry
Дата публикации: 2015
Издательство: Харків: ХДУХТ
Библиографическое описание: Сидоренко, О.В. Напрями реформування галузі рибного господарства України / О.В. Сидоренко, В.П. Коротецький, Н.О. Боліла // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі: зб. наук. пр. / відпов. ред. О.І. Черевко. - Харків: ХДУХТ, 2015. - Вип. 2(22). - С.176-187.
Серия/номер: Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі; 2 (22)
Краткий осмотр (реферат): Проведено оцінку загального стану, визначено варіанти політики реформування, переваги і вади, очікувані результати, конкретні заходи, які необхідно здійснити для сталого розвитку галузі рибного господарства України. Метою реформування галузі повинно бути забезпечення продовольчої безпеки держави за умови сталого розвитку рибного господарства шляхом законодавчих, фінансових, інституційних перетворень та проведення стратегічних заходів для розвитку реального сектора економіки, соціальної та екологічної стабілізації.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): http://elib.hduht.edu.ua/jspui/handle/123456789/623
ISSN: 2312-3990
Располагается в коллекциях:Вип. 22. - 2015 (тех.)

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
sec3-t-2015-2-4.pdf348,23 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.