Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://elib.hduht.edu.ua/jspui/handle/123456789/624
Название: Динаміка якісних характеристик смажених ковбас у модифікованих оболонках під час зберігання
Авторы: Шубіна, Лідія Юріївна
Доманова, Олена Володимирівна
Дзигар, Віка Сергіївна
Ключевые слова: якість
смажені ковбаси
зберігання
продукція
модифіковані оболонки
fried sausages
storage
production
modified membranes
Дата публикации: 2015
Издательство: Харків: ХДУХТ
Библиографическое описание: Шубіна, Л.Ю. Динаміка якісних характеристик смажених ковбас у модифікованих оболонках під час зберігання / Л.Ю. Шубіна, О.В. Доманова, В.С. Дзигар // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі: зб. наук. пр. / відпов. ред. О.І. Черевко. - Харків: ХДУХТ, 2015. - Вип. 2(22). - С.197-204.
Серия/номер: Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі; 2 (22)
Краткий осмотр (реферат): Показано динаміку якісних характеристик смажених ковбас у модифікованих оболонках під час зберігання, наведено дані щодо визначення органолептичних і фізико-хімічних показників якості. На підставі отриманих результатів установлено, що динаміка якісних та кількісних характеристик смажених ковбас у модифікованих оболонках під час зберігання дає можливість подовжити термін зберігання цієї продукції до 8 діб, що майже в 2 рази більше, ніж зазначено в ДСТУ 4433:2005.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): http://elib.hduht.edu.ua/jspui/handle/123456789/624
ISSN: 2312-3990
Располагается в коллекциях:Вип. 22. - 2015 (тех.)

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
sec3-t-2015-2-6.pdf297,96 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.