Поиск


Текущие фильтры:
Начать новый поиск
Добавить фильтры:

Используйте фильтры для уточнения результатов поиска.


Результаты 1-10 из 35.
Найденные ресурсы:
Дата выпускаНазваниеАвтор(ы)
2016Теорія та методологія управління електронною торгівлею підприємствМаловичко, Світлана Вікторівна
2016Технологія напівфабрикату збивного з використанням какао-маслаОмельченко, Світлана Борисівна
2016Маркетингова політика підприємств на ринку м’яса та м’ясопродуктівАфанасьєва, Оксана Пилипівна
2016Формування стратегії адаптації підприємств торгівліРачкован, Ольга Дмитрівна
2016Управління витратами операційної діяльності підприємств ресторанного господарстваАндрющенко, Ірина Сергіївна
2016Удосконалення якості м’ясних емульсійних виробів, збагачених на кальційШурдук, Інна Володимирівна
2016Інновативний розвиток обліково-аналітичного забезпечення управління підприємством: теорія, методологія, практикаБочуля, Тетяна Володимирівна
2016Удосконалення технології кулінарної продукції з борошна шляхом використання сушених овочівТарасенко, Тетяна Анатоліївна
2016Наукове обґрунтування енергоефективних процесів і обладнання кондуктивного жарення натуральних м’ясних виробівСкрипник, Вячеслав Олександрович
2016Технологія хліба пшеничного з використанням продуктів переробки зародків вівса та кукурудзиСтепанькова, Галина Вячеславівна