Поиск


Текущие фильтры:
Начать новый поиск
Добавить фильтры:

Используйте фильтры для уточнения результатов поиска.


Результаты 1-9 из 9.
  • назад
  • 1
  • дальше
Найденные ресурсы:
Дата выпускаНазваниеАвтор(ы)
2017Товарознавча оцінка редьки різних господарсько-ботанічних сортів та формування якості продуктів її переробкиГапонцева, Оксана Володимирівна
2017Технологія продукції із заварного тіста з використанням олії соняшникової високоолеїнового типуДіхтярь, Альона Миколаївна
2017Товарознавча оцінка круп із гречки і проса та продуктів з їх використаннямПопова, Тетяна Миколаївна
2017Обліково-аналітичне забезпечення управління сталим розвитком підприємств торгівліТарасова, Тетяна Олексіївна
2017Підвищення ефективності роботи вовчків шляхом узгодження подачі та процесу подрібнення м’ясної сировиниФілімонова, Надія Вікторівна
2017Розробка наукових основ індукованого тепломасообміну та його використання в процесах та обладнанні харчових виробництвПак, Андрій Олегович
2017Оцінка ефективності підприємницької діяльності в роздрібній торгівліДядін, Андрій Сергійович
2017Підвищення продуктивності похилого ковшового елеватора з ковшами з рухомими днищами півкруглої формиУдовікова, Світлана Володимирівна
2017Технологія желе плодово-ягідного на основі напівфабрикатів желюючихСтепанова, Тетяна Михайлівна