Search


Current filters:
Start a new search
Add filters:

Use filters to refine the search results.


Results 1-10 of 16 (Search time: 0.002 seconds).
Item hits:
Issue DateTitleAuthor(s)
2018Науково-теоретичні основи процесу різання харчових продуктів водополімерним струменем та розробка обладнання для його реалізаціїПогребняк, Андрій Володимирович
2018Управлінський облік витрат операційної діяльності підприємств готельно-ресторанного комплексуВолковська, Яна Віталіївна
2018Технологія виробів м'ясних посічених з використанням термостабільної пружної емульсії на основі натрію альгінатуНечепуренко, Кристина Борисівна
2018Технологія напівфабрикатів з сиру кисломолочного на основі молока з регульованим складом сольової системиТютюкова, Дар'я Олександрівна
2018Методологія та організація формування інтегрованої звітностіНестеренко, Оксана Олександрівна
2018Розвиток наукових основ гідродинамічного диспергування молочних емульсійСамойчук, Кирило Олегович
2018Наукове обґрунтування технологій напівфабрикатів на основі молочної сировини, одержаних шляхом реалізації потенціалу лактокальціюГринченко, Наталя Геннадіївна
2018Наукове обгрунтування технологій напівфабрикатів оліє-жирових капсульованих для кулінарної та кондитерської продукціїТищенко, Ольга Павлівна
2018Наукове обгрунтування та розроблення комплексної технології фруктанів і дієтичних добавок на основі рослинної сировиниГрушецький, Роман Іванович
2018Технологія маршмелоу з використанням солюбілізованих речовин і рослинних добавок антоціанової природиПілюгіна, Інна Сергіївна