Search


Current filters:
Start a new search
Add filters:

Use filters to refine the search results.


Results 1-10 of 35 (Search time: 0.002 seconds).
Item hits:
Issue DateTitleAuthor(s)
2016Формування клієнтоорієнтованої стратегії у підприємствах роздрібної торгівліТихонченко, Руслан Сергійович
2016Розробка технології макаронних виробів з використанням кріопаст з моркви та гарбузаНабоков, Дмитро Олександрович
2016Наукове обґрунтування використання дієтичних добавок рослинного походження в технологіях кулінарної продукції геродієтичного призначенняСвідло, Карина Володимирівна
2016Оцінювання ефективності маркетингової діяльності підприємств роздрібної торгівліСоболев, Володимир Львович
2016Удосконалення процесу ІЧ-сушіння плодово-ягідної сировини та його апаратурне оформленняЗагорулько, Андрій Миколайович
2016Наукове обгрунтування технологій напівфабрикатів збивних для кулінарної та кондитерської продукції з поліфазною дисперсною структуроюГоральчук, Андрій Богданович
2016Розробка технології хліба полб’яного та пшеничного зернового з використанням ферментних препаратівЗапаренко, Ганна Володимирівна
2016Удосконалення технології напоїв з використанням подрібнення плодів у вихровому шарі феромагнітних частинокМиронов, Денис Анатолійович
2016Удосконалення технологій напівфабрикатів білково-вуглеводних з використанням каротинвмісної рослинної сировиниСефіханова, Катерина Анатоліївна
2016Формування споживних властивостей настоянок зі зниженим токсичним ефектомКолесник, Вікторія Валентинівна