Search


Start a new search
Add filters:

Use filters to refine the search results.


Results 11-20 of 88 (Search time: 0.001 seconds).
Item hits:
Issue DateTitleAuthor(s)
2016Удосконалення технології кулінарної продукції з борошна шляхом використання сушених овочівТарасенко, Тетяна Анатоліївна
2016Наукове обґрунтування енергоефективних процесів і обладнання кондуктивного жарення натуральних м’ясних виробівСкрипник, Вячеслав Олександрович
2016Технологія хліба пшеничного з використанням продуктів переробки зародків вівса та кукурудзиСтепанькова, Галина Вячеславівна
2016Обґрунтування енергоефективного процесу сушіння післяспиртової бардиСабадаш, Cергій Михайлович
2016Технологія овочевих паст з йодовмісною сировиноюПаламарек, Каріна Вікторівна
2015Стратегічне управління підприємствами готельного господарстваЖуравльова, Світлана Миколаївна
2015Методологія та організація бухгалтерського обліку відтворення основного капіталуГрінько, Алла Павлівна
2015Технологія напівфабрикатів м’ясних посічених заморожених з використанням сумішей кріопротекторної діїЖелєва, Тетяна Сергіївна
2015Формування маркетингової товарної стратегії підприємства на ринку рафінованої соняшникової оліїНаторіна, Альона Олександрівна
2016Управління інтелектуальним потенціалом торговельних підприємствНосова, Тетяна Ігорівна