Search


Start a new search
Add filters:

Use filters to refine the search results.


Results 21-30 of 101 (Search time: 0.002 seconds).
Item hits:
Issue DateTitleAuthor(s)
2018Методологія та організація формування інтегрованої звітностіНестеренко, Оксана Олександрівна
2018Розвиток наукових основ гідродинамічного диспергування молочних емульсійСамойчук, Кирило Олегович
2018Наукове обґрунтування технологій напівфабрикатів на основі молочної сировини, одержаних шляхом реалізації потенціалу лактокальціюГринченко, Наталя Геннадіївна
2018Наукове обгрунтування технологій напівфабрикатів оліє-жирових капсульованих для кулінарної та кондитерської продукціїТищенко, Ольга Павлівна
2018Наукове обгрунтування та розроблення комплексної технології фруктанів і дієтичних добавок на основі рослинної сировиниГрушецький, Роман Іванович
2018Технологія маршмелоу з використанням солюбілізованих речовин і рослинних добавок антоціанової природиПілюгіна, Інна Сергіївна
2018Корпоративний контроль в системі управління господарськими товариствамиСердюков, Костянтин Георгійович
2018Формування конкурентної стратегії підприємств ресторанного господарстваКалєнік, Ксенія Володимирівна
2018Удосконалення технології мармеладу желейно-фруктового з використанням плодово-овочевих кріодобавокШматченко, Наталя Василівна
2018Методологія інноваційного управління розвитком підприємств готельно-ресторанного господарстваДавидова, Оксана Юріївна