Search


Start a new search
Add filters:

Use filters to refine the search results.


Results 1-10 of 101 (Search time: 0.002 seconds).
Item hits:
Issue DateTitleAuthor(s)
2018Науково-теоретичні основи процесу різання харчових продуктів водополімерним струменем та розробка обладнання для його реалізаціїПогребняк, Андрій Володимирович
2018Управлінський облік витрат операційної діяльності підприємств готельно-ресторанного комплексуВолковська, Яна Віталіївна
2018Технологія виробів м'ясних посічених з використанням термостабільної пружної емульсії на основі натрію альгінатуНечепуренко, Кристина Борисівна
2017Розробка наукових основ індукованого тепломасообміну та його використання в процесах та обладнанні харчових виробництвПак, Андрій Олегович
2017Підвищення ефективності роботи вовчків шляхом узгодження подачі та процесу подрібнення м’ясної сировиниФілімонова, Надія Вікторівна
2017Технологія продукції із заварного тіста з використанням олії соняшникової високоолеїнового типуДіхтярь, Альона Миколаївна
2017Товарознавча оцінка круп із гречки і проса та продуктів з їх використаннямПопова, Тетяна Миколаївна