Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://elib.hduht.edu.ua/jspui/handle/123456789/630
Название: Обґрунтування умов швидкого заморожування харчових продуктів
Авторы: Потапов, Володимир Олексійович
Семенюк, Дмитро Павлович
Ключевые слова: швидке заморожування
тривалість заморожування
харчові продукти
fast freezing
duration of freezing
food stuff
Дата публикации: 2014
Издательство: Харків: ХДУХТ
Библиографическое описание: Потапов В.О. Обґрунтування умов швидкого заморожування харчових продуктів / В.О. Потапов, Д.П. Семенюк // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі: зб. наук. пр. / відпов. ред. О.І. Черевко. - Харків: ХДУХТ, 2014. - Вип. 2(20). - C.156-168.
Серия/номер: Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі; 2(20)
Краткий осмотр (реферат): Запропоновано методику технологічного розрахунку тривалості швидкого заморожування, яка повинна складатися з двох етапів. На першому визначають умови, за яких можливе швидке заморожування, тобто розраховують потрібний коефіцієнт тепловіддачі для заданого розміру продукту, а на другому етапі – безпосередньо загальну тривалість процесу заморожування, з урахуванням його теплофізичних характеристик, що забезпечують задану лінійну швидкість заморожування.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): http://elib.hduht.edu.ua/jspui/handle/123456789/630
ISSN: 2312-3990
Располагается в коллекциях:Вип. 20. - 2014 (тех.)

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
18.pdf479,01 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.