Please use this identifier to cite or link to this item: http://elib.hduht.edu.ua/jspui/handle/123456789/631
Title: Перспективи покращення біологічної цінності нових виробів
Authors: Калакура, Марія Михайлівна
Щирська, Оксана Володимирівна
Keywords: кондитерські вироби
десертні вироби
апіпродукти
прополіс
маточне молочко
pastry
dessert products
of bee products
bee-glue
royal jelly
Issue Date: 2015
Publisher: Харків: ХДУХТ
Citation: Калакура, М.М. Перспективи покращення біологічної цінності нових виробів / М.М. Калакура, О.В. Щирська // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі: зб. наук. пр. / відпов. ред. О.І. Черевко. - Харків: ХДУХТ, 2015. - Вип.1(21). - C.308-314.
Series/Report no.: Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі; 1(21)
Abstract: Досліджено можливість зниження дефіциту макро- та мікроелементів, харчових волокон, вітамінів у харчовому раціоні населення в рецептурах кондитерських виробів за рахунок уведення в їх технологію апіпродуктів. Наведено результати дослідження органолептичних та реологічних показників тістових напівфабрикатів для десертних виробів
URI: http://elib.hduht.edu.ua/jspui/handle/123456789/631
ISSN: 2312-3990
Appears in Collections:Вип. 21. - 2015 (тех.)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
sec3-t-2015-1-12.pdf285,81 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.