Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://elib.hduht.edu.ua/jspui/handle/123456789/631
Название: Перспективи покращення біологічної цінності нових виробів
Авторы: Калакура, Марія Михайлівна
Щирська, Оксана Володимирівна
Ключевые слова: кондитерські вироби
десертні вироби
апіпродукти
прополіс
маточне молочко
pastry
dessert products
of bee products
bee-glue
royal jelly
Дата публикации: 2015
Издательство: Харків: ХДУХТ
Библиографическое описание: Калакура, М.М. Перспективи покращення біологічної цінності нових виробів / М.М. Калакура, О.В. Щирська // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі: зб. наук. пр. / відпов. ред. О.І. Черевко. - Харків: ХДУХТ, 2015. - Вип.1(21). - C.308-314.
Серия/номер: Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі; 1(21)
Краткий осмотр (реферат): Досліджено можливість зниження дефіциту макро- та мікроелементів, харчових волокон, вітамінів у харчовому раціоні населення в рецептурах кондитерських виробів за рахунок уведення в їх технологію апіпродуктів. Наведено результати дослідження органолептичних та реологічних показників тістових напівфабрикатів для десертних виробів
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): http://elib.hduht.edu.ua/jspui/handle/123456789/631
ISSN: 2312-3990
Располагается в коллекциях:Вип. 21. - 2015 (тех.)

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
sec3-t-2015-1-12.pdf285,81 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.