Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://elib.hduht.edu.ua/jspui/handle/123456789/632
Название: Системний аналіз у вирішенні питань якості солодких страв із капсульованими пробіотичними мікроорганізмами
Авторы: Кондратюк, Наталія Вячеславівна
Ключевые слова: системний аналіз
солодка страва
пробіотик
капсульований продукт
показник якості
system analysis
desserts
probiotics
encapsulated products
quality
Дата публикации: 2015
Издательство: Харків: ХДУХТ
Библиографическое описание: Кондратюк, Н.В. Системний аналіз у вирішенні питань якості солодких страв із капсульованими пробіотичними мікроорганізмами / Н.В. Кондратюк // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі: зб. наук. пр. / відпов. ред. О.І. Черевко. - Харків: ХДУХТ, 2015. - Вип.1(21). - C.314-324.
Серия/номер: Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі; 1(21)
Краткий осмотр (реферат): Розглянуто сутність системного аналізу в питаннях безпеки солодких страв із напівфабрикатом «Продукт капсульований з пробіотичними мікроорганізмами». Систематизовано дані про методи, розроблено та реалізовано план із визначення показників якості солодких страв із пробіотиичною дією
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): http://elib.hduht.edu.ua/jspui/handle/123456789/632
ISSN: 2312-3990
Располагается в коллекциях:Вип. 21. - 2015 (тех.)

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
sec3-t-2015-1-13.pdf325,92 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.