Please use this identifier to cite or link to this item: http://elib.hduht.edu.ua/jspui/handle/123456789/632
Title: Системний аналіз у вирішенні питань якості солодких страв із капсульованими пробіотичними мікроорганізмами
Authors: Кондратюк, Наталія Вячеславівна
Keywords: системний аналіз
солодка страва
пробіотик
капсульований продукт
показник якості
system analysis
desserts
probiotics
encapsulated products
quality
Issue Date: 2015
Publisher: Харків: ХДУХТ
Citation: Кондратюк, Н.В. Системний аналіз у вирішенні питань якості солодких страв із капсульованими пробіотичними мікроорганізмами / Н.В. Кондратюк // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі: зб. наук. пр. / відпов. ред. О.І. Черевко. - Харків: ХДУХТ, 2015. - Вип.1(21). - C.314-324.
Series/Report no.: Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі; 1(21)
Abstract: Розглянуто сутність системного аналізу в питаннях безпеки солодких страв із напівфабрикатом «Продукт капсульований з пробіотичними мікроорганізмами». Систематизовано дані про методи, розроблено та реалізовано план із визначення показників якості солодких страв із пробіотиичною дією
URI: http://elib.hduht.edu.ua/jspui/handle/123456789/632
ISSN: 2312-3990
Appears in Collections:Вип. 21. - 2015 (тех.)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
sec3-t-2015-1-13.pdf325,92 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.