Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://elib.hduht.edu.ua/jspui/handle/123456789/633
Название: Вплив оброблення баклажанів на зменшення всмоктування олії під час їх обсмажування
Авторы: Токар, Анастасія Юхимівна
Миронюк, Сергій Степанович
Ключевые слова: баклажани
обсмажування
олія
замочування
бланшування
всмоктування
eggplant
roasting
oil
soaking
blanching
absorbing
Дата публикации: 2016
Издательство: Харків: ХДУХТ
Библиографическое описание: Токар, А.Ю. Вплив оброблення баклажанів на зменшення всмоктування олії під час їх обсмажування / А.Ю. Токар, С.С. Миронюк // Прогресивні техніка та технології харчових ви робництв ресторанного господарства і торгівлі: зб. наук. пр. / відпов. ред. О.І. Черевко. - Харків: ХДУХТ, 2016.- Вип.1 (23). – С.181-192.
Серия/номер: Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі; 2 (23)
Краткий осмотр (реферат): Розглянуто проблему зменшення всмоктування олії баклажанами за умови обсмажування під час виробництва закусочних консервів. Значний вміст олії в консервах обмежує їх споживання через високу калорійність. Досліджено вплив попереднього оброблення баклажанів на зменшення всмоктування олії під час обсмажування залежно від тривалості зберігання
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): http://elib.hduht.edu.ua/jspui/handle/123456789/633
ISSN: 2312-3990
Располагается в коллекциях:Вип. 23. - 2016 (тех.)

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
sec2-t-2016-1-4.pdf625,65 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.