Please use this identifier to cite or link to this item: http://elib.hduht.edu.ua/jspui/handle/123456789/634
Title: Наукове обґрунтування ролі системи «NEApectin–Ca2+» у формуванні асортименту низькокалорійної кулінарної продукції
Authors: Степанова, Тетяна Михайлівна
Keywords: пектин
кальцій
гелеутворення
комплексоутворення
низькокалорійні продукти
pectin
calcium
gelation
complexation
low calories product
Issue Date: 2015
Publisher: Харків: ХДУХТ
Citation: Степанова, Т.М. Наукове обґрунтування ролі системи «NEApectin–Ca2+» у формуванні асортименту низькокалорійної кулінарної продукції / Т.М. Степанова // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі: зб. наук. пр. / відпов. ред. О.І. Черевко. - Харків: ХДУХТ, 2015. - Вип.1(21). - C.325-331
Series/Report no.: Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі; 1(21)
Abstract: Проаналізовано систему «NEApectin–Ca 2+ » як визначальний чинник асортименту низькокалорійної желеподібної кулінарної продукції. Висвітлено перспективні напрями розвитку ресурсо- та енергозбережних технологій у сфері переробки вітчизняної продовольчої сировини
URI: http://elib.hduht.edu.ua/jspui/handle/123456789/634
ISSN: 2312-3990
Appears in Collections:Вип. 21. - 2015 (тех.)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
sec3-t-2015-1-14.pdf286,81 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.