Please use this identifier to cite or link to this item: http://elib.hduht.edu.ua/jspui/handle/123456789/635
Title: Комплексна оцінка якості апарата аржм-0.07-1
Authors: Костенко, Станіслав Миколайович
Keywords: апарат
рефлектор
жарення
характеристики
якість
витратність
apparatus
reflector
frying
characteristics
quality
expenses
Issue Date: 2014
Publisher: Харків: ХДУХТ
Citation: Костенко С.М. Комплексна оцінка якості апарата аржм-0.07-1 / С.М. Костенко // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі: зб. наук. пр. / відпов. ред. О.І. Черевко. - Харків: ХДУХТ, 2014. - Вип. 2(20). - C.168-173.
Series/Report no.: Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі; 2(20)
Abstract: Розглянуто питання комплексної оцінки якості апарата з рефлектором для жарення м’ясних напівфабрикатів АРЖМ-0.07-1, використання якого покращує органолептичні характеристики продукту. Порівняння питомої витратності типового устаткування для інфрачервоного жарення та розробленого апарата доводить, що застосована методика профілювання відбивачів променевого потоку є продуктивною та перспективною.
URI: http://elib.hduht.edu.ua/jspui/handle/123456789/635
ISSN: 2312-3990
Appears in Collections:Вип. 20. - 2014 (тех.)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
19.pdf284,75 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.