Please use this identifier to cite or link to this item: http://elib.hduht.edu.ua/jspui/handle/123456789/636
Title: Обґрунтування рецептурного складу фонданів спеціального призначення
Authors: Гавриш, Андрій Володимирович
Нєміріч, Олександра Володимирівна
Дудкіна, Олена Олександрівна
Губенко, Станіслава Олегівна
Keywords: фондан
рисове борошно
целіакія
rice flour
celiac disease
fondans
Issue Date: 2015
Publisher: Харків: ХДУХТ
Citation: Обґрунтування рецептурного складу фонданів спеціального призначення / О.О. Дудкіна, С.О. Губенко, А.В. Гавриш, О.В. Нєміріч // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі: зб. наук. пр. / відпов. ред. О.І. Черевко. - Харків: ХДУХТ, 2015. - Вип.1(21). - C.331-343.
Series/Report no.: Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі; 1(21)
Abstract: Подано результати практичних досліджень з обґрунтування рецептурного складу під час виготовлення фонданів спеціального призначення як нової гарячої солодкої страви, що дозволяє розширити асортимент страв для окремих верств населення у закладах ресторанного господарства
URI: http://elib.hduht.edu.ua/jspui/handle/123456789/636
ISSN: 2312-3990
Appears in Collections:Вип. 21. - 2015 (тех.)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
sec3-t-2015-1-15.pdf378,44 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.