Please use this identifier to cite or link to this item: http://elib.hduht.edu.ua/jspui/handle/123456789/636
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorГавриш, Андрій Володимирович-
dc.contributor.authorНєміріч, Олександра Володимирівна-
dc.contributor.authorДудкіна, Олена Олександрівна-
dc.contributor.authorГубенко, Станіслава Олегівна-
dc.date.accessioned2016-10-31T09:13:20Z-
dc.date.available2016-10-31T09:13:20Z-
dc.date.issued2015-
dc.identifier.citationОбґрунтування рецептурного складу фонданів спеціального призначення / О.О. Дудкіна, С.О. Губенко, А.В. Гавриш, О.В. Нєміріч // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі: зб. наук. пр. / відпов. ред. О.І. Черевко. - Харків: ХДУХТ, 2015. - Вип.1(21). - C.331-343.ru_RU
dc.identifier.issn2312-3990-
dc.identifier.urihttp://elib.hduht.edu.ua/jspui/handle/123456789/636-
dc.description.abstractПодано результати практичних досліджень з обґрунтування рецептурного складу під час виготовлення фонданів спеціального призначення як нової гарячої солодкої страви, що дозволяє розширити асортимент страв для окремих верств населення у закладах ресторанного господарстваru_RU
dc.publisherХарків: ХДУХТru_RU
dc.relation.ispartofseriesПрогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі; 1(21)-
dc.subjectфонданru_RU
dc.subjectрисове борошноru_RU
dc.subjectцеліакіяru_RU
dc.subjectrice flourru_RU
dc.subjectceliac diseaseru_RU
dc.subjectfondansru_RU
dc.titleОбґрунтування рецептурного складу фонданів спеціального призначенняru_RU
dc.typeArticleru_RU
Appears in Collections:Вип. 21. - 2015 (тех.)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
sec3-t-2015-1-15.pdf378,44 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.