Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://elib.hduht.edu.ua/jspui/handle/123456789/637
Название: Вихід борошна із зерна спельти залежно від зволожування та відволожування зерна
Авторы: Осокіна, Ніна Максимівна
Любич, Віталій Володимирович
Возіян, Валерія Валеріївна
Ключевые слова: спельта
водно-теплова обробка
вихід борошна
Дата публикации: 2015
Издательство: Харків: ХДУХТ
Библиографическое описание: Осокіна, Н.М. Вихід борошна із зерна спельти залежно від зволожування та відволожування зерна / Н.М. Осокіна, В.В. Любич, В.В. Возіян // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі: зб. наук. пр. / відпов. ред. О.І. Черевко. - Харків: ХДУХТ, 2015. - Вип. 2(22). - С.165-176.
Серия/номер: Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі; 2 (22)
Краткий осмотр (реферат): Досліджено вплив зволожування та відволожування на вихід борошна із зерна спельти. Установлено, що підвищення вологості зерна під час відволожування істотно покращує якість борошна. Найбільш оптимальним варіантом виробництва борошна зі спельти є зволожування зерна до вологості 15% з тривалістю відволожування 15 год, оскільки за цих умов одержано найвищий вихід борошна (83,2%) із білістю 56,3%.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): http://elib.hduht.edu.ua/jspui/handle/123456789/637
ISSN: 2312-3990
Располагается в коллекциях:Вип. 22. - 2015 (тех.)

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
sec3-t-2015-2-3.pdf498,16 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.