Please use this identifier to cite or link to this item: http://elib.hduht.edu.ua/jspui/handle/123456789/637
Title: Вихід борошна із зерна спельти залежно від зволожування та відволожування зерна
Authors: Осокіна, Ніна Максимівна
Любич, Віталій Володимирович
Возіян, Валерія Валеріївна
Keywords: спельта
водно-теплова обробка
вихід борошна
Issue Date: 2015
Publisher: Харків: ХДУХТ
Citation: Осокіна, Н.М. Вихід борошна із зерна спельти залежно від зволожування та відволожування зерна / Н.М. Осокіна, В.В. Любич, В.В. Возіян // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі: зб. наук. пр. / відпов. ред. О.І. Черевко. - Харків: ХДУХТ, 2015. - Вип. 2(22). - С.165-176.
Series/Report no.: Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі; 2 (22)
Abstract: Досліджено вплив зволожування та відволожування на вихід борошна із зерна спельти. Установлено, що підвищення вологості зерна під час відволожування істотно покращує якість борошна. Найбільш оптимальним варіантом виробництва борошна зі спельти є зволожування зерна до вологості 15% з тривалістю відволожування 15 год, оскільки за цих умов одержано найвищий вихід борошна (83,2%) із білістю 56,3%.
URI: http://elib.hduht.edu.ua/jspui/handle/123456789/637
ISSN: 2312-3990
Appears in Collections:Вип. 22. - 2015 (тех.)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
sec3-t-2015-2-3.pdf498,16 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.