Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://elib.hduht.edu.ua/jspui/handle/123456789/638
Название: Аналіз варіаційних моделей екологічних характеристик машин для збивання харчових продуктів
Авторы: Заплетніков, Ігор Миколайович
Пільненко, Антон Костянтинович
Гордієнко, Олександр Володимирович
Севаторова, Ірина Сергіївна
Ключевые слова: шумова характеристика
універсальна кухонна машина
звукова потужність
whipping
noise characteristic
universal kitchen machine
the sound power
Дата публикации: 2014
Издательство: Харків: ХДУХТ
Библиографическое описание: Аналіз варіаційних моделей екологічних характеристик машин для збивання харчових продуктів / І.М. Заплетніков, А.К. Пільненко, О.В. Гордієнко, І.С. Cеваторова // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі: зб. наук. пр. / відпов. ред. О.І. Черевко. - Харків: ХДУХТ, 2014. - Вип. 2(20). - C.174-181.
Серия/номер: Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі; 2(20)
Краткий осмотр (реферат): У статті подано регресійні моделі рівня звукової потужності збивальної кухонної машини УКМ за різних режимів роботи. Подано оцінку впливу технологічних параметрів на шумові характеристики універсальної кухонної машини.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): http://elib.hduht.edu.ua/jspui/handle/123456789/638
ISSN: 2312-3990
Располагается в коллекциях:Вип. 20. - 2014 (тех.)

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
20.pdf322,93 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.