Автореферати Главная страница коллекции Просмотр статистики

Просмотр
Подпишитесь на эту коллекцию, чтобы ежедневно получать уведомления по электронной почте о новых добавлениях RSS Feed RSS Feed RSS Feed
Ресурсы коллекции (Сортировка по Даты сохранения в по убыванию порядке): 1 по 20 из 49
Дата выпускаНазваниеАвтор(ы)
2017Обліково-аналітичне забезпечення управління сталим розвитком підприємств торгівліТарасова, Тетяна Олексіївна
2017Товарознавча оцінка круп із гречки і проса та продуктів з їх використаннямПопова, Тетяна Миколаївна
2017Технологія продукції із заварного тіста з використанням олії соняшникової високоолеїнового типуДіхтярь, Альона Миколаївна
2017Товарознавча оцінка редьки різних господарсько-ботанічних сортів та формування якості продуктів її переробкиГапонцева, Оксана Володимирівна
2013Удосконалення процесу виробництва пектинового концентрату та його апаратурне оформленняГузенко, Василь Володимирович
2014Фінансове прогнозування і планування прибутку торговельних підприємствСтаверська, Тетяна Олександрівна
2015Управління конкурентним потенціалом підприємств роздрібної торгівліАфанасьєва, Марія Володимирівна
2016Розробка технології макаронних виробів з використанням кріопаст з моркви та гарбузаНабоков, Дмитро Олександрович
2016Формування клієнтоорієнтованої стратегії у підприємствах роздрібної торгівліТихонченко, Руслан Сергійович
2016Управління підприємствами сфери харчуванняЯцун, Леонід Миколайович
2015Технологія безглютенових хлібобулочних виробів з використанням колагенвмісних білків та трансглютаміназиЛобачова, Надія Леонідівна
2016Удосконалення процесу соління риби океанічного промислу за допомогою ультразвуку та його апаратурне оформленняЯковлєв, Олег Володимирович
2016Бухгалтерський облік винагород працівникам торговельно-виробничих підприємствШтик, Юлія В’ячеславівна
2016Управління товарними запасами підприємств роздрібної торгівліОлініченко, Катерина Сергіївна
2016Управління комерційною діяльністю підприємств оптової торгівліЛисак, Галина Георгіївна
2016Методологія формування та архітектоніка транспарентної фінансової звітностіХарламова, Олена Вікторівна
2016Наукове обґрунтування використання дієтичних добавок рослинного походження в технологіях кулінарної продукції геродієтичного призначенняСвідло, Карина Володимирівна
2016Розробка технології хліба полб’яного та пшеничного зернового з використанням ферментних препаратівЗапаренко, Ганна Володимирівна
2016Наукове обгрунтування технологій напівфабрикатів збивних для кулінарної та кондитерської продукції з поліфазною дисперсною структуроюГоральчук, Андрій Богданович
2016Удосконалення технології напоїв з використанням подрібнення плодів у вихровому шарі феромагнітних частинокМиронов, Денис Анатолійович
Ресурсы коллекции (Сортировка по Даты сохранения в по убыванию порядке): 1 по 20 из 49