Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://elib.hduht.edu.ua/jspui/handle/123456789/640
Название: Визначення впливу харчових інгредієнтів на показники якості напівфабрикату збивного оздоблювального
Авторы: Омельченко, Світлана Борисівна
Горальчук, Андрій Богданович
Гринченко, Ольга Олексіївна
Ключевые слова: оздоблювальний напівфабрикат
піноемульсійні системи
піноутворююча здатність
стійкість піни
гранична напруга зсуву
finishing semi-finished product
foam systems
foam capacity
foam stability and technological factors
Дата публикации: 2015
Издательство: Харків: ХДУХТ
Библиографическое описание: Омельченко, С.Б. Визначення впливу харчових інгредієнтів на показники якості напівфабрикату збивного оздоблювального / С.Б. Омельченко, А.Б. Горальчук, О.О. Гринченко // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі: зб. наук. пр. / відпов. ред. О.І. Черевко. - Харків: ХДУХТ, 2015. - Вип.1(21). - C.343-352.
Серия/номер: Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі; 1(21)
Краткий осмотр (реферат): Проведено дослідження впливу харчових інгредієнтів на фізико-хімічні та структурно-механічні властивості оздоблювальних напівфабрикатів на основі рослинної олії, а саме визначено вплив цукровмісної сировини (цукор білий, пудра цукрова, сироп цукровий), жировмісної сировини (масла вершкового), білоквмісної сировини (сиру кисломолочного), рН. Досліджено піноутворюючу здатність, стійкість піни, механічну міцність напівфабрикату збивного оздоблювального залежно від виду та вмісту харчових інгредієнтів, що дозволяє формувати асортимент кремів для кондитерських виробів
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): http://elib.hduht.edu.ua/jspui/handle/123456789/640
ISSN: 2312-3990
Располагается в коллекциях:Вип. 21. - 2015 (тех.)

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
sec3-t-2015-1-16.pdf325,21 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.