Please use this identifier to cite or link to this item: http://elib.hduht.edu.ua/jspui/handle/123456789/641
Title: Математичний опис процесу сушіння пивної дробини в аеровіброкиплячому шарі
Authors: Гура, Олександр Васильович
Декань, Олексій Олексійович
Keywords: сушіння
процес
зневоднення
рівняння
модель
період
дробина
теплоносій
турбулентність
поле
drying
process
dehydration
equation
model
period
brewer’s grain
thermal medium
turbulence
field
Issue Date: 2014
Publisher: Харків: ХДУХТ
Citation: Гура О.В. Математичний опис процесу сушіння пивної дробини в аеровіброкиплячому шарі / О.В. Гура, О.О. Декань // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі: зб. наук. пр. / відпов. ред. О.І. Черевко. - Харків: ХДУХТ, 2014. - Вип. 2(20). - C.197-205.
Series/Report no.: Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі; 2(20)
Abstract: У статті запропоновано математичну модель сушіння пивної дробини в аеровіброкиплячому шарі, яка враховує взаємозв’язок сполучених процесів перенесення теплоти, маси та кінетики хімічних реакцій у процесі сушіння. Модель включає систему диференційних рівнянь руху нестисливого потоку сушильного агента, рівнянь перенесення пари та теплоти цим потоком з урахуванням його структури в аеровіброкиплячому шарі, рівнянь перенесення теплоти та вологи в продукті з формулюванням відповідних граничних умов та рівнянь кінетики хімічних реакцій для термолабільних речовин пивної дробини в процесі сушіння.
URI: http://elib.hduht.edu.ua/jspui/handle/123456789/641
ISSN: 2312-3990
Appears in Collections:Вип. 20. - 2014 (тех.)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
22.pdf307,44 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.