Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://elib.hduht.edu.ua/jspui/handle/123456789/641
Название: Математичний опис процесу сушіння пивної дробини в аеровіброкиплячому шарі
Авторы: Гура, Олександр Васильович
Декань, Олексій Олексійович
Ключевые слова: сушіння
процес
зневоднення
рівняння
модель
період
дробина
теплоносій
турбулентність
поле
drying
process
dehydration
equation
model
period
brewer’s grain
thermal medium
turbulence
field
Дата публикации: 2014
Издательство: Харків: ХДУХТ
Библиографическое описание: Гура О.В. Математичний опис процесу сушіння пивної дробини в аеровіброкиплячому шарі / О.В. Гура, О.О. Декань // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі: зб. наук. пр. / відпов. ред. О.І. Черевко. - Харків: ХДУХТ, 2014. - Вип. 2(20). - C.197-205.
Серия/номер: Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі; 2(20)
Краткий осмотр (реферат): У статті запропоновано математичну модель сушіння пивної дробини в аеровіброкиплячому шарі, яка враховує взаємозв’язок сполучених процесів перенесення теплоти, маси та кінетики хімічних реакцій у процесі сушіння. Модель включає систему диференційних рівнянь руху нестисливого потоку сушильного агента, рівнянь перенесення пари та теплоти цим потоком з урахуванням його структури в аеровіброкиплячому шарі, рівнянь перенесення теплоти та вологи в продукті з формулюванням відповідних граничних умов та рівнянь кінетики хімічних реакцій для термолабільних речовин пивної дробини в процесі сушіння.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): http://elib.hduht.edu.ua/jspui/handle/123456789/641
ISSN: 2312-3990
Располагается в коллекциях:Вип. 20. - 2014 (тех.)

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
22.pdf307,44 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.