Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://elib.hduht.edu.ua/jspui/handle/123456789/642
Название: Дослідження якісних характеристик смажених ковбас у модифікованих оболонках
Авторы: Доманова, Олена Володимирівна
Ільченко, Альбіна Анатоліївна
Ключевые слова: оболонки
екстракти
шипшина
звіробій
ковбаси
органолептика
показники
membrane extracts
brier
hypericum
sausage
organoleptic
organoleptic
Дата публикации: 2015
Издательство: Харків: ХДУХТ
Библиографическое описание: Доманова, В.О. Дослідження якісних характеристик смажених ковбас у модифікованих оболонках / О.В. Доманова, А.А. Ільченко // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі: зб. наук. пр. / відпов. ред. О.І. Черевко. - Харків: ХДУХТ, 2015. - Вип. 2(22). - С.204-213.
Серия/номер: Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі; 2 (22)
Краткий осмотр (реферат): Обґрунтовано можливість модифікації натуральних оболонок водними екстрактами шипшини та звіробою з метою підвищення їх функціональних та бар’єрних властивостей. Наведено результати досліджень впливу модифікованих оболонок на органолептичні та фізико-хімічні показники смажених ковбас «Українських».
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): http://elib.hduht.edu.ua/jspui/handle/123456789/642
ISSN: 2312-3990
2312-3990
Располагается в коллекциях:Вип. 22. - 2015 (тех.)

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
sec3-t-2015-2-7.pdf461,22 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.