Please use this identifier to cite or link to this item: http://elib.hduht.edu.ua/jspui/handle/123456789/643
Title: Про наукові основи створення борошняних виробів для систем харчування
Authors: Черевко, Олександр Іванович
Крутовий, Жорж Андрійович
Keywords: математичне моделювання рецептур борошняних виробів
функціонали збалансування нутрієнтів
агреговані обмеження
показник наближення білка у виробі до стандартного
кількісна та якісна оцінка збалансованості нутрієнтів
mathematical modeling of floury products recipes
functionals of nutrients balance and aggregated limitations
factor of protein approximation to standard
qualitative and quantitative evaluation of nutrients balance
Issue Date: 2014
Publisher: Харків: ХДУХТ
Citation: Черевко О.І. Про наукові основи створення борошняних виробів для систем харчування / О.І. Черевко, Ж.А. Крутовий // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі: зб. наук. пр. / відпов. ред. О.І. Черевко. - Харків: ХДУХТ, 2014. - Вип. 2(20). - C.206-222.
Series/Report no.: Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі; 2(20)
Abstract: Запропоновано системний, математизований та комп’ютеризований підхід до формулювання та вирішення сукупності взаємопов’язаних між собою актуальних проблем створення нетрадиційних борошняних виробів для систем харчування лікувально-профілактичного призначення.
URI: http://elib.hduht.edu.ua/jspui/handle/123456789/643
ISSN: 2312-3990
Appears in Collections:Вип. 20. - 2014 (тех.)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
23.pdf400,86 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.