Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://elib.hduht.edu.ua/jspui/handle/123456789/645
Название: Дослідження процесів окиснювальних та термічних перетворень у системі «олія – ліпідо-магнетитова суспензія»
Авторы: Цихановська, Ірина Василівна
Барсова, Зоя Валеріївна
Демидов, Ігор Миколайович
Павлоцька, Лариса Федорівна
Ключевые слова: олія
окиснення
термічні перетворення
магнетит
стабілізатор
суспензія
властивості
oil
thermal transformations
magnetite
stabilizer
suspension
suspension
properties
Дата публикации: 2015
Издательство: Харків: ХДУХТ
Библиографическое описание: Дослідження процесів окиснювальних та термічних перетворень у системі «олія – ліпідо-магнетитова суспензія» / І.В. Цихановська, З.В. Барсова, І.М. Демидов, Л.Ф. Павлоцька // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі: зб. наук. пр. / відпов. ред. О.І. Черевко. - Харків: ХДУХТ, 2015. - Вип.1(21). - C.353-362.
Серия/номер: Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі; 1(21)
Краткий осмотр (реферат): Методом конденсації синтезовано дрібнодисперсний магнетит, застосований для отримання ліпідо-магнетитової суспензії (ЛМС). Досліджено вплив добавки ЛМС на процес окиснення олій за умови багаторазової термообробки, зокрема зміни фізико-хімічних характеристик олії з добавкою ЛМС у кількості 0,75…1,0 мас.% та олії без цієї добавки. Установлено, що добавка ЛМС збільшує стійкість до окиснювальних та термічних перетвореннь олії
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): http://elib.hduht.edu.ua/jspui/handle/123456789/645
ISSN: 2312-3990
Располагается в коллекциях:Вип. 21. - 2015 (тех.)

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
sec4-t-2015-1-1.pdf287,81 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.