Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://elib.hduht.edu.ua/jspui/handle/123456789/646
Название: Двохетапне випікання хліба з використанням проміжного вакуумно-випарного охолодження
Авторы: Ковальов, Олександр Володимирович
Миколів, Іван Михайлович
Бабко, Євген Миколайович
Якобчук, Роман Леонідович
Ключевые слова: випікання
упікання
усихання
конвекція
вакуум-випарювання
охолодження
baking
drying
convection
vacuum evaporation
cooling
Дата публикации: 2015
Издательство: Харків: ХДУХТ
Библиографическое описание: Двохетапне випікання хліба з використанням проміжного вакуумно-випарного охолодження / О.В. Ковальов, І.М. Миколів, Є.М. Бабко, Р.Л. Якобчук // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі: зб. наук. пр. / відпов. ред. О.І. Черевко. - Харків: ХДУХТ, 2015. - Вип. 2(22). – С.222-232.
Серия/номер: Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі; 2 (22)
Краткий осмотр (реферат): Розглянуто й охарактеризовано «двохетапне» випікання з використанням проміжного вакуумно-випарного охолоджування, що дає змогу допікати хліб безпосередньо на місці реалізації. Для можливості впровадження цієї технології було розроблено фізичну і математичну моделі процесу, що продемонстровано в даній роботі. Визначено оптимальний час попереднього випікання.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): http://elib.hduht.edu.ua/jspui/handle/123456789/646
ISSN: 2312-3990
Располагается в коллекциях:Вип. 22. - 2015 (тех.)

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
sec3-t-2015-2-9.pdf375,77 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.