Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://elib.hduht.edu.ua/jspui/handle/123456789/647
Название: Три принципи проектування рецептур борошняних виробів для систем харчування
Авторы: Крутовий, Жорж Андрійович
Запаренко, Ганна Володимирівна
Захаренко, Віталій Олександрович
Бурлюбаєва, Тетяна Миколаївна
Ключевые слова: борошняні вироби
проектування
математичні моделі
системи харчування
floury products
projection
mathematical models
nutritional systems
Дата публикации: 2014
Издательство: Харків: ХДУХТ
Библиографическое описание: Три принципи проектування рецептур борошняних виробів для систем харчування / Ж.А. Крутовий, Г.В. Запаренко, В.О. Захаренко, Т.М. Бурлюбаєва // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі: зб. наук. пр. / відпов. ред. О.І. Черевко. - Харків: ХДУХТ, 2014. - Вип. 2(20). - C.222-230.
Серия/номер: Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі; 2(20)
Краткий осмотр (реферат): Обґрунтовано основні принципи проектування рецептур борошняних виробів, збагачених дефіцитними нутрієнтами, для систем харчування лікувально-профілактичної дії.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): http://elib.hduht.edu.ua/jspui/handle/123456789/647
ISSN: 2312-3990
Располагается в коллекциях:Вип. 20. - 2014 (тех.)

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
24.pdf391,01 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.