Please use this identifier to cite or link to this item: http://elib.hduht.edu.ua/jspui/handle/123456789/647
Title: Три принципи проектування рецептур борошняних виробів для систем харчування
Authors: Крутовий, Жорж Андрійович
Запаренко, Ганна Володимирівна
Захаренко, Віталій Олександрович
Бурлюбаєва, Тетяна Миколаївна
Keywords: борошняні вироби
проектування
математичні моделі
системи харчування
floury products
projection
mathematical models
nutritional systems
Issue Date: 2014
Publisher: Харків: ХДУХТ
Citation: Три принципи проектування рецептур борошняних виробів для систем харчування / Ж.А. Крутовий, Г.В. Запаренко, В.О. Захаренко, Т.М. Бурлюбаєва // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі: зб. наук. пр. / відпов. ред. О.І. Черевко. - Харків: ХДУХТ, 2014. - Вип. 2(20). - C.222-230.
Series/Report no.: Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі; 2(20)
Abstract: Обґрунтовано основні принципи проектування рецептур борошняних виробів, збагачених дефіцитними нутрієнтами, для систем харчування лікувально-профілактичної дії.
URI: http://elib.hduht.edu.ua/jspui/handle/123456789/647
ISSN: 2312-3990
Appears in Collections:Вип. 20. - 2014 (тех.)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
24.pdf391,01 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.