Please use this identifier to cite or link to this item: http://elib.hduht.edu.ua/jspui/handle/123456789/648
Title: Структурно-механічні властивості баклажанових снеків
Authors: Орлова, Наталія Язепівна
Дьякова, Юлія Вікторівна
Романенко, Роман Петрович
Keywords: структурно-механічні властивості
модуль Юнга
сушені баклажанові снеки
пружність
пластичність
structural-mechanical properties
Young modulus
dried aubergine snacks
elasticity
plasticity
Issue Date: 2015
Publisher: Харків: ХДУХТ
Citation: Орлова, Н.Я. Структурно-механічні властивості баклажанових снеків / Н.Я. Орлова, Ю.В. Дьякова, Р.П. Романенко // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства та торгівлі: зб. наук. пр. / відпов. ред. О.І. Черевко. - Харків: ХДУХТ, 2015. - Вип.1(21). - C.363-374.
Series/Report no.: Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі; 1(21)
Abstract: Досліджено модуль пружності за згином сушених баклажанових снеків двох видів упродовж тривалого зберігання залежно від виду пакування. Установлено обернену лінійну залежність між масовою часткою вологи в снеках і модулем Юнга. Проаналізовано перерозподіл зон пружності, пластичності та руйнування в снеках упродовж тривалого їх зберігання в негерметичному пакуванні
URI: http://elib.hduht.edu.ua/jspui/handle/123456789/648
ISSN: 2312-3990
Appears in Collections:Вип. 21. - 2015 (тех.)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
sec4-t-2015-1-2.pdf387,66 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.