Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://elib.hduht.edu.ua/jspui/handle/123456789/648
Название: Структурно-механічні властивості баклажанових снеків
Авторы: Орлова, Наталія Язепівна
Дьякова, Юлія Вікторівна
Романенко, Роман Петрович
Ключевые слова: структурно-механічні властивості
модуль Юнга
сушені баклажанові снеки
пружність
пластичність
structural-mechanical properties
Young modulus
dried aubergine snacks
elasticity
plasticity
Дата публикации: 2015
Издательство: Харків: ХДУХТ
Библиографическое описание: Орлова, Н.Я. Структурно-механічні властивості баклажанових снеків / Н.Я. Орлова, Ю.В. Дьякова, Р.П. Романенко // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства та торгівлі: зб. наук. пр. / відпов. ред. О.І. Черевко. - Харків: ХДУХТ, 2015. - Вип.1(21). - C.363-374.
Серия/номер: Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі; 1(21)
Краткий осмотр (реферат): Досліджено модуль пружності за згином сушених баклажанових снеків двох видів упродовж тривалого зберігання залежно від виду пакування. Установлено обернену лінійну залежність між масовою часткою вологи в снеках і модулем Юнга. Проаналізовано перерозподіл зон пружності, пластичності та руйнування в снеках упродовж тривалого їх зберігання в негерметичному пакуванні
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): http://elib.hduht.edu.ua/jspui/handle/123456789/648
ISSN: 2312-3990
Располагается в коллекциях:Вип. 21. - 2015 (тех.)

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
sec4-t-2015-1-2.pdf387,66 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.