Please use this identifier to cite or link to this item: http://elib.hduht.edu.ua/jspui/handle/123456789/649
Title: Споживні властивості напівфабрикату на основі овочів і плодів під час низькотемпературного зберігання
Authors: Одарченко, Андрій Миколайович
Карбівнича, Тетяна Василівна
Михайлик, Володимир Іванович
Соколова, Євгенія Борисівна
Keywords: замороженні напівфабрикати
гомогенізація
консервування
заморожування
Issue Date: 2014
Publisher: Харків: ХДУХТ
Citation: Споживні властивості напівфабрикату на основі овочів і плодів під час низькотемпературного зберігання / А.М. Одарченко, Т.В. Карбівнича, В.І. Михайлик, Є.Б. Соколова // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі: зб. наук. пр. / відпов. ред. О.І. Черевко. - Харків: ХДУХТ, 2014. - Вип. 2(20). - C.230-238.
Series/Report no.: Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі; 2(20)
Abstract: Розглянуто процес розробки напівфабрикату підвищеної харчової цінності на основі моркви, гарбуза та яблук. Досліджено органолептичні, фізико-хімічні та мікробіологічні показники якості напівфабрикату під час тривалого низькотемпературного зберігання. Установлено, що зберігання розробленого напівфабрикату за температури –35° С практично не змінює органолептичних показників та харчової цінності, а мікробіологічні показники не перевищують установлених норм навіть після 12 місяців зберігання.
URI: http://elib.hduht.edu.ua/jspui/handle/123456789/649
ISSN: 2312-3990
Appears in Collections:Вип. 20. - 2014 (тех.)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
25.pdf479,94 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.