Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://elib.hduht.edu.ua/jspui/handle/123456789/649
Название: Споживні властивості напівфабрикату на основі овочів і плодів під час низькотемпературного зберігання
Авторы: Одарченко, Андрій Миколайович
Карбівнича, Тетяна Василівна
Михайлик, Володимир Іванович
Соколова, Євгенія Борисівна
Ключевые слова: заморожений напівфабрикат
гомогенізація
консервування
заморожування
Дата публикации: 2014
Издательство: Харків: ХДУХТ
Библиографическое описание: Споживні властивості напівфабрикату на основі овочів і плодів під час низькотемпературного зберігання / А.М. Одарченко, Т.В. Карбівнича, В.І. Михайлик, Є.Б. Соколова // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі: зб. наук. пр. / відпов. ред. О.І. Черевко. - Харків: ХДУХТ, 2014. - Вип. 2(20). - C.230-238.
Серия/номер: Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі; 2(20)
Краткий осмотр (реферат): Розглянуто процес розробки напівфабрикату підвищеної харчової цінності на основі моркви, гарбуза та яблук. Досліджено органолептичні, фізико-хімічні та мікробіологічні показники якості напівфабрикату під час тривалого низькотемпературного зберігання. Установлено, що зберігання розробленого напівфабрикату за температури –35° С практично не змінює органолептичних показників та харчової цінності, а мікробіологічні показники не перевищують установлених норм навіть після 12 місяців зберігання.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): http://elib.hduht.edu.ua/jspui/handle/123456789/649
ISSN: 2312-3990
Располагается в коллекциях:Вип. 20. - 2014 (тех.)

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
25.pdf479,94 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.