Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://elib.hduht.edu.ua/jspui/handle/123456789/650
Название: Інтенсивність кріогенної обробки м’ясопродуктів
Авторы: Чернюшок, Ольга Анатоліївна
Федоров, Володимир Гаврилович
Кепко, Олег Ігорович
Ключевые слова: охолодження
заморожування
м’ясні продукти
інтенсивність
густина теплового потоку
коефіцієнт тепловіддачі
cooling
freezing
meat products
intensity
heat flux density
heat transfer coefficient
Дата публикации: 2016
Издательство: Харків: ХДУХТ
Библиографическое описание: Чернюшок, О.А. Інтенсивність кріогенної обробки м’ясопродуктів / О.А. Чернюшок, В.Г. Федоров, О.І. Кепко / Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі: зб. наук. пр. / відпов. ред. О.І. Черевко. - Харків: ХДУХТ, 2016.- Вип.1 (23). – С. 193-201.
Серия/номер: Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі; 2 (23)
Краткий осмотр (реферат): Подано дослідження з визначення інтенсивності процесів охолодження та заморожування м’ясних продуктів, що залежить від розмірів продукту, температури та швидкості повітря. У заморожених м’ясних продуктах швидкість перебігу процесів, що впливають на якість, у багато разів менша, ніж в охолоджених. Досліджено динаміку густини теплового потоку під час холодильного оброблення зразків м’ясних продуктів
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): http://elib.hduht.edu.ua/jspui/handle/123456789/650
ISSN: 2312-3990
Располагается в коллекциях:Вип. 23. - 2016 (тех.)

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
sec2-t-2016-1-5.pdf206,92 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.