Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://elib.hduht.edu.ua/jspui/handle/123456789/652
Название: Стабілізація водно-спиртових сумішей у процесі електрохімічної активації питної води
Авторы: Кузьмін, Олег Володимирович
Топольник, Віра Григорівна
Мирончук, Валерій Григорович
Суйков, Сергій Юрійович
Ключевые слова: водно-спиртова суміш
горілка
1 Н ЯМР-спектроскопія
гідроксильні протони
електрохімічна активація
aqueous-alcoholic mixture
vodka
1 H NMR spectroscopy
hydroxyl protons
electrochemical activation
Дата публикации: 2015
Издательство: Харків: ХДУХТ
Библиографическое описание: Стабілізація водно-спиртових сумішей у процесі електрохімічної активації питної води / О.В. Кузьмін, В.Г. Топольник, В.Г. Мирончук, С.Ю. Суйков // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі: зб. наук. пр. / відпов. ред. О.І. Черевко. - Харків: ХДУХТ, 2015. - Вип.1(21). - C.374-386.
Серия/номер: Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі; 1(21)
Краткий осмотр (реферат): Досліджено механізм установлення рівноважного стану водно-спиртових сумішей на основних етапах створення горілки з використанням електрохімічної активації питної води. Експериментально доведено залежність швидкості характеру встановлення термодинамічної рівноваги – релаксації водно-спиртових систем за умови стабілізації гідроксильної групи протонів етанолу та води. Методи: 1 Н ЯМР-спектроскопія; методи оцінки фізико-хімічних та органолептичних показників
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): http://elib.hduht.edu.ua/jspui/handle/123456789/652
ISSN: 2312-3990
Располагается в коллекциях:Вип. 21. - 2015 (тех.)

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
sec4-t-2015-1-3.pdf402,76 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.