Please use this identifier to cite or link to this item: http://elib.hduht.edu.ua/jspui/handle/123456789/654
Title: Вплив ароматичних добавок на біофлавоноїди ягідних систем
Authors: Малюк, Людмила Петрівна
Балацька, Наталія Юріївна
Keywords: біофлавоноїди
ароматичні рослинні добавки
стабілізуючий ефект
ягідні маси
якість
bioflavonoids
plant extracted flavors
stabilizing effect
berry masses
quality
Issue Date: 2014
Publisher: Харків: ХДУХТ
Citation: Малюк Л.П. Вплив ароматичних добавок на біофлавоноїди ягідних систем / Л.П. Малюк, Н.Ю. Балацька // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі: зб. наук. пр. / відпов. ред. О.І. Черевко. - Харків: ХДУХТ, 2014. - Вип. 2(20). - C.247-255.
Series/Report no.: Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі; 2(20)
Abstract: Досліджено вплив ароматичних рослинних добавок на збереженість фенольних сполук у ягідних системах. Застосування ароматичної сировини чинить значну позитивну дію на стабільність біофлавоноїдів ягід малини й бузини та дозволяє використовувати їх у технології солодких соусів для отримання продукту з підвищеним вмістом біологічно активних речовин із високими органолептичними показниками.
URI: http://elib.hduht.edu.ua/jspui/handle/123456789/654
ISSN: 2312-3990
Appears in Collections:Вип. 20. - 2014 (тех.)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
27.pdf339,26 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.