Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://elib.hduht.edu.ua/jspui/handle/123456789/654
Название: Вплив ароматичних добавок на біофлавоноїди ягідних систем
Авторы: Малюк, Людмила Петрівна
Балацька, Наталя Юріївна
Ключевые слова: біофлавоноїди
ароматичні рослинні добавки
стабілізуючий ефект
ягідні маси
якість
bioflavonoids
plant extracted flavors
stabilizing effect
berry masses
quality
Дата публикации: 2014
Издательство: Харків: ХДУХТ
Библиографическое описание: Малюк Л.П. Вплив ароматичних добавок на біофлавоноїди ягідних систем / Л.П. Малюк, Н.Ю. Балацька // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі: зб. наук. пр. / відпов. ред. О.І. Черевко. - Харків: ХДУХТ, 2014. - Вип. 2(20). - C.247-255.
Серия/номер: Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі; 2(20)
Краткий осмотр (реферат): Досліджено вплив ароматичних рослинних добавок на збереженість фенольних сполук у ягідних системах. Застосування ароматичної сировини чинить значну позитивну дію на стабільність біофлавоноїдів ягід малини й бузини та дозволяє використовувати їх у технології солодких соусів для отримання продукту з підвищеним вмістом біологічно активних речовин із високими органолептичними показниками.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): http://elib.hduht.edu.ua/jspui/handle/123456789/654
ISSN: 2312-3990
Располагается в коллекциях:Вип. 20. - 2014 (тех.)

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
27.pdf339,26 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.