Please use this identifier to cite or link to this item: http://elib.hduht.edu.ua/jspui/handle/123456789/655
Title: Технологія пряникових виробів, збагачених кунжутним і кедровим шротом
Authors: Кравченко, Михайло Федорович
Ярошенко, Наталя Юріївна
Keywords: борошняні кондитерські вироби
пряники
кунжутний і кедровий шрот
харчова цінність
нутрієнти
flour confectionery products
gingerbread cookies sesame and cedar oil meal nutritional value
nutrients
Issue Date: 2015
Publisher: Харків: ХДУХТ
Citation: Кравченко, М.Ф. Технологія пряникових виробів, збагачених кунжутним і кедровим шротом / М.Ф. Кравченко, Н.Ю. Ярошенко // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі: зб. наук. пр. / відпов. ред. О.І. Черевко. - Харків: ХДУХТ, 2015. - Вип.1(21). - C.392-400.
Series/Report no.: Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі; 1(21)
Abstract: Розглянуто напрями поліпшення харчової цінності борошняних кондитерських виробів. Наведено результати досліджень хімічного складу пряників із кунжутного та кедрового шроту та зміни, що відбуваються в складі цих виробів. Установлено оптимальне співвідношення компонентів у результаті додавання шроту до рецептури пряникового тіста. Досліджено вплив добавки на органолептичні показники якості готових виробів
URI: http://elib.hduht.edu.ua/jspui/handle/123456789/655
ISSN: 2312-3990
Appears in Collections:Вип. 21. - 2015 (тех.)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
sec4-t-2015-1-5.pdf325,82 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.