Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://elib.hduht.edu.ua/jspui/handle/123456789/655
Название: Технологія пряникових виробів, збагачених кунжутним і кедровим шротом
Авторы: Кравченко, Михайло Федорович
Ярошенко, Наталя Юріївна
Ключевые слова: борошняні кондитерські вироби
пряники
кунжутний і кедровий шрот
харчова цінність
нутрієнти
flour confectionery products
gingerbread cookies sesame and cedar oil meal nutritional value
nutrients
Дата публикации: 2015
Издательство: Харків: ХДУХТ
Библиографическое описание: Кравченко, М.Ф. Технологія пряникових виробів, збагачених кунжутним і кедровим шротом / М.Ф. Кравченко, Н.Ю. Ярошенко // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі: зб. наук. пр. / відпов. ред. О.І. Черевко. - Харків: ХДУХТ, 2015. - Вип.1(21). - C.392-400.
Серия/номер: Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі; 1(21)
Краткий осмотр (реферат): Розглянуто напрями поліпшення харчової цінності борошняних кондитерських виробів. Наведено результати досліджень хімічного складу пряників із кунжутного та кедрового шроту та зміни, що відбуваються в складі цих виробів. Установлено оптимальне співвідношення компонентів у результаті додавання шроту до рецептури пряникового тіста. Досліджено вплив добавки на органолептичні показники якості готових виробів
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): http://elib.hduht.edu.ua/jspui/handle/123456789/655
ISSN: 2312-3990
Располагается в коллекциях:Вип. 21. - 2015 (тех.)

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
sec4-t-2015-1-5.pdf325,82 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.