Please use this identifier to cite or link to this item: http://elib.hduht.edu.ua/jspui/handle/123456789/656
Title: М’ясні драглеві вироби в оболонці та перспективи їх промислової технології
Authors: Головко, Микола Павлович
Головко, Тетяна Миколаївна
Скляр, Анжеліка Олександрівна
Keywords: драглеутворювач
гель
желатин
карагінан
агар
м'ясо
вироби
hydrocolloid
jelling
gelatin
carrageenan
agar
meat
gum
Issue Date: 2014
Publisher: Харків: ХДУХТ
Citation: Головко М.П. М’ясні драглеві вироби в оболонці та перспективи їх промислової технології / М.П. Головко, Т.М. Головко, А.О. Скляр // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі: зб. наук. пр. / відпов. ред. О.І. Черевко. - Харків: ХДУХТ, 2014. - Вип. 2(20). - C.255-264.
Series/Report no.: Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі; 2(20)
Abstract: Досліджено основні функціонально-технічні властивості желатину, карагінану та агару. Визначено необхідність утворення комплексного драглеутворювача для досягнення потрібних структурно-механічних властивостей. Проаналізвано перспективність використання комплексів гідроколоїдів за умови поєднання драглеутворювачів тваринного та рослинного походження. Розглянуто актуальність упровадження отриманої системи гелеутворювачів у виробництво м’ясних драглевих виробів у оболонці.
URI: http://elib.hduht.edu.ua/jspui/handle/123456789/656
ISSN: 2312-3990
Appears in Collections:Вип. 20. - 2014 (тех.)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
28.pdf273,23 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.