Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://elib.hduht.edu.ua/jspui/handle/123456789/656
Название: М’ясні драглеві вироби в оболонці та перспективи їх промислової технології
Авторы: Головко, Микола Павлович
Головко, Тетяна Миколаївна
Скляр, Анжеліка Олександрівна
Ключевые слова: драглеутворювач
гель
желатин
карагінан
агар
м'ясо
вироби
hydrocolloid
jelling
gelatin
carrageenan
agar
meat
gum
Дата публикации: 2014
Издательство: Харків: ХДУХТ
Библиографическое описание: Головко М.П. М’ясні драглеві вироби в оболонці та перспективи їх промислової технології / М.П. Головко, Т.М. Головко, А.О. Скляр // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі: зб. наук. пр. / відпов. ред. О.І. Черевко. - Харків: ХДУХТ, 2014. - Вип. 2(20). - C.255-264.
Серия/номер: Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі; 2(20)
Краткий осмотр (реферат): Досліджено основні функціонально-технічні властивості желатину, карагінану та агару. Визначено необхідність утворення комплексного драглеутворювача для досягнення потрібних структурно-механічних властивостей. Проаналізвано перспективність використання комплексів гідроколоїдів за умови поєднання драглеутворювачів тваринного та рослинного походження. Розглянуто актуальність упровадження отриманої системи гелеутворювачів у виробництво м’ясних драглевих виробів у оболонці.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): http://elib.hduht.edu.ua/jspui/handle/123456789/656
ISSN: 2312-3990
Располагается в коллекциях:Вип. 20. - 2014 (тех.)

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
28.pdf273,23 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.