Please use this identifier to cite or link to this item: http://elib.hduht.edu.ua/jspui/handle/123456789/656
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorГоловко, Микола Павлович-
dc.contributor.authorГоловко, Тетяна Миколаївна-
dc.contributor.authorСкляр, Анжеліка Олександрівна-
dc.date.accessioned2016-10-31T12:27:15Z-
dc.date.available2016-10-31T12:27:15Z-
dc.date.issued2014-
dc.identifier.citationГоловко М.П. М’ясні драглеві вироби в оболонці та перспективи їх промислової технології / М.П. Головко, Т.М. Головко, А.О. Скляр // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі: зб. наук. пр. / відпов. ред. О.І. Черевко. - Харків: ХДУХТ, 2014. - Вип. 2(20). - C.255-264.ru_RU
dc.identifier.issn2312-3990-
dc.identifier.urihttp://elib.hduht.edu.ua/jspui/handle/123456789/656-
dc.description.abstractДосліджено основні функціонально-технічні властивості желатину, карагінану та агару. Визначено необхідність утворення комплексного драглеутворювача для досягнення потрібних структурно-механічних властивостей. Проаналізвано перспективність використання комплексів гідроколоїдів за умови поєднання драглеутворювачів тваринного та рослинного походження. Розглянуто актуальність упровадження отриманої системи гелеутворювачів у виробництво м’ясних драглевих виробів у оболонці.ru_RU
dc.publisherХарків: ХДУХТru_RU
dc.relation.ispartofseriesПрогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі; 2(20)-
dc.subjectдраглеутворювачru_RU
dc.subjectгельru_RU
dc.subjectжелатинru_RU
dc.subjectкарагінанru_RU
dc.subjectагарru_RU
dc.subjectм'ясоru_RU
dc.subjectвиробиru_RU
dc.subjecthydrocolloidru_RU
dc.subjectjellingru_RU
dc.subjectgelatinru_RU
dc.subjectcarrageenanru_RU
dc.subjectagarru_RU
dc.subjectmeatru_RU
dc.subjectgumru_RU
dc.titleМ’ясні драглеві вироби в оболонці та перспективи їх промислової технологіїru_RU
dc.typeArticleru_RU
Appears in Collections:Вип. 20. - 2014 (тех.)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
28.pdf273,23 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.