Please use this identifier to cite or link to this item: http://elib.hduht.edu.ua/jspui/handle/123456789/657
Title: Збереженість плодів баклажана за умови оброблення речовинами антимікробної дії
Authors: Токар, Анастасія Юхимівна
Миронюк, Сергій Степанович
Keywords: баклажани
псування
втрати
зберігання
холодильник
«Полідез»
eggplants
spoilage
losses
storage
refrigeration
Polidez
Issue Date: 2015
Publisher: Харків: ХДУХТ
Citation: Токар, А.Ю. Збереженість плодів баклажана за умови оброблення речовинами антимікробної дії / А.Ю. Токар, С.С. Миронюк // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі: зб. наук. пр. / відпов. ред. О.І. Черевко. - Харків: ХДУХТ, 2015. - Вип.1(21). - C. 400-409.
Series/Report no.: Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі; 1(21)
Abstract: Плоди баклажана позитивно впливають на обмінні процеси в організмі людини і є цінною сировиною для консервної промисловості та кулінарії, проте в результаті дії патогенної мікрофлори мають обмежений термін зберігання. Успішно вирішити цю проблему можна за рахунок післязбирального оброблення речовинами антимікробної дії. Досліджено вплив оброблення плодів баклажана сортів Алмаз і Сюрприз розчинами речовин антимікробної дії з метою зменшення втрат від мікробіального псування під час зберігання без охолодження та в умовах холоду
URI: http://elib.hduht.edu.ua/jspui/handle/123456789/657
ISSN: 2312-3990
Appears in Collections:Вип. 21. - 2015 (тех.)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
sec4-t-2015-1-6.pdf424 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.