Please use this identifier to cite or link to this item: http://elib.hduht.edu.ua/jspui/handle/123456789/658
Title: Перспектива натуральних антиоксидантів для використання в м’ясопереробній галузі
Authors: Пасічний, Василь Миколайович
Желуденко, Юлія Володимирівна
Keywords: натуральні антиоксиданти
окиснення ліпідів
зберігання
м’ясні продукти
екстракти
natural antioxidant
lipid oxidation
preservation
meat products
extracts
Issue Date: 2014
Publisher: Харків: ХДУХТ
Citation: Пасічний В.М. Перспектива натуральних антиоксидантів для використання в м’ясопереробній галузі / В.М. Пасічний, Ю.В. Желуденко // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі: зб. наук. пр. / відпов. ред. О.І. Черевко. - Харків: ХДУХТ, 2014. - Вип. 2(20). - C.264-276.
Series/Report no.: Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі; 2(20)
Abstract: Розглянуто перспективи використання натуральних антиоксидантів у м’ясопереробній галузі. Фрукти та рослинні екстракти є хорошою альтернативою синтетичним антиоксидантам завдяки високому вмісту фенольних сполук. Застосування деяких натуральних антиоксидантів може впливати на колір продукту, але не завжди цей вплив є бажаним.
URI: http://elib.hduht.edu.ua/jspui/handle/123456789/658
ISSN: 2312-3990
Appears in Collections:Вип. 20. - 2014 (тех.)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
29.pdf289,98 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.