Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://elib.hduht.edu.ua/jspui/handle/123456789/658
Название: Перспектива натуральних антиоксидантів для використання в м’ясопереробній галузі
Авторы: Пасічний, Василь Миколайович
Желуденко, Юлія Володимирівна
Ключевые слова: натуральні антиоксиданти
окиснення ліпідів
зберігання
м’ясні продукти
екстракти
natural antioxidant
lipid oxidation
preservation
meat products
extracts
Дата публикации: 2014
Издательство: Харків: ХДУХТ
Библиографическое описание: Пасічний В.М. Перспектива натуральних антиоксидантів для використання в м’ясопереробній галузі / В.М. Пасічний, Ю.В. Желуденко // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі: зб. наук. пр. / відпов. ред. О.І. Черевко. - Харків: ХДУХТ, 2014. - Вип. 2(20). - C.264-276.
Серия/номер: Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі; 2(20)
Краткий осмотр (реферат): Розглянуто перспективи використання натуральних антиоксидантів у м’ясопереробній галузі. Фрукти та рослинні екстракти є хорошою альтернативою синтетичним антиоксидантам завдяки високому вмісту фенольних сполук. Застосування деяких натуральних антиоксидантів може впливати на колір продукту, але не завжди цей вплив є бажаним.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): http://elib.hduht.edu.ua/jspui/handle/123456789/658
ISSN: 2312-3990
Располагается в коллекциях:Вип. 20. - 2014 (тех.)

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
29.pdf289,98 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.